Başkan Çekiç Honest Grup Başkanı Deveci ile görüştü

İLÇELER 19.10.2022 - 12:00, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Başkan Çekiç Honest Grup Başkanı Deveci ile görüştü

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Honest Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Deveci ile görüştü.
    NEVŞEHİR(MHA) Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Honest Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Deveci ile görüştü.   Yeraltı şehri ziyaretçi sayısının hedeflenen doğrultuda gerçekleşmesi için yapılan görüşmede Kapadokya ve Kaymaklı’da turizmin çeşitlendirilebilmesi ve sürdürülebilirliği için istişarelerde bulunuldu.   Başkan Çekiç, Honest Grup Başkanı Deveci’den bazı turizm yatırımları ile ilgili planlamalar yapıldığını aktarırken, detaylarını ileriki günlerde açıklayacağını belirtti.   
Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Honest Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Deveci ile görüştü.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Honest Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Deveci ile görüştü.  

Yeraltı şehri ziyaretçi sayısının hedeflenen doğrultuda gerçekleşmesi için yapılan görüşmede Kapadokya ve Kaymaklı’da turizmin çeşitlendirilebilmesi ve sürdürülebilirliği için istişarelerde bulunuldu.  

Başkan Çekiç, Honest Grup Başkanı Deveci’den bazı turizm yatırımları ile ilgili planlamalar yapıldığını aktarırken, detaylarını ileriki günlerde açıklayacağını belirtti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.