Başkan Kaya önce halk, sonra ilçe başkanları toplantısındaydı

SİYASET 05.11.2022 - 11:12, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Başkan Kaya önce halk, sonra ilçe başkanları toplantısındaydı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, gündüz saatlerinde Göreme beldesinde düzenlenen halk toplantısına katıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, gündüz saatlerinde Göreme beldesinde düzenlenen halk toplantısına katıldı. Toplantıya ilişkin Başkan Kaya, “Göreme Beldemizde, Belediye Başkanımız Ömer Eren beyefendi ile birlikte ''Halk Toplantısı" vesilesiyle vatandaşlarımız ile istişarelerde bulunduk” dedi. Göreme’de yapılan toplantının akşamında bu kez il başkanlığında düzenlenen ilçe başkanları toplantısına da katılan MHP İl Başkanı İlhan Kaya, “İlçe Başkanları toplantımızı gerçekleştirdik. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, gündüz saatlerinde Göreme beldesinde düzenlenen halk toplantısına katıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, gündüz saatlerinde Göreme beldesinde düzenlenen halk toplantısına katıldı.

Toplantıya ilişkin Başkan Kaya, “Göreme Beldemizde, Belediye Başkanımız Ömer Eren beyefendi ile birlikte ''Halk Toplantısı" vesilesiyle vatandaşlarımız ile istişarelerde bulunduk” dedi.

Göreme’de yapılan toplantının akşamında bu kez il başkanlığında düzenlenen ilçe başkanları toplantısına da katılan MHP İl Başkanı İlhan Kaya, “İlçe Başkanları toplantımızı gerçekleştirdik. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.