Belediye Başkanı Savran’ın Teşekür Plaketi Verdiği Başbuğ’dan Nevşehir’e Yatırım Müjdesi

NEVŞEHİR 22.03.2024 - 10:46, Güncelleme: 22.03.2024 - 10:46
 

Belediye Başkanı Savran’ın Teşekür Plaketi Verdiği Başbuğ’dan Nevşehir’e Yatırım Müjdesi

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kendi firması tarafından üretilen ve dünyanın çok sayıda ülkesine ihraç edilen yaklaşık 3 Milyon TL değerindeki görüntüleme cihazını Nevşehir Belediyesi’ne hediye eden Assuva Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ’a teşekkür plaketi verdi. Destekleri için Belediye Başkanı Savran’a teşekkür eden Başbuğ, Nevşehir’e İnsansız Hava Aracı üretim tesisini kuracağının müjdesini verdi.
Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, ürettiği yerli ve milli yer altı görüntüleme cihazları ve insansız hava araçlarıyla Türkiye’nin gururu olan Assuva Savunma Sanayi Başkanı Nevşehirli İş İnsanı Remzi Başbuğ’u belediye personelleri için düzenlenen iftar programında konuk etti. Bağbuğ’un kendisini geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiğini ve bu ziyarette kendi firması tarafından yerli imkânlarla üretilen ve dünyanın çok sayıda ülkesine ihraç edilen yaklaşık 3 Milyon TL değerindeki ‘Proton Elic Lb Norton’ cihazı Nevşehir Belediyesi’ne hediye ettiğini hatırlatan Savran, Başbuğ’a teşekkür etti. Cihazın, Nevşehir Belediyesi tarafından yer altındaki tünel, sığınak ve depolar ile su kaçaklarının tespitlerinde, göçük ve ormanlık alanlardaki kayıp aramalarında kullanılacağını kaydeden Savran, üretimini gerçekleştirdiği yer altı görüntüleme cihazları Çin, Japonya, İspanya, Almanya, Güney Kore, İran, Rusya başta olmak üzere 70 ülkeye ihraç edilen Başbuğ’a başarılar diledi. Savran, “Bu şehrin evlatlarına güvenin. Bu şehrin evlatlarının yapamayacağı iş yok. Remzi kardeşim de bunun canlı bir örneği. Bizler onun başarılarıyla gurur duyuyoruz ve inşallah gurur duymaya devam edeceğiz. Şehrimize yapacağı yatırım için de her zaman destekçisi olacağız.” dedi. Savran, konuşmasının ardından Assuva Savunma Sanayi Başkanı Nevşehirli İş İnsanı Remzi Başbuğ’a teşekkür plaketi vererek üzerinde isminin yazılı olduğu Nevşehir Belediyespor forması hediye etti. Başbuğ ise Belediye Başkanı Savran’a teşekkür ederek Nevşehir’e kuracağı yeni tesisin müjdesini verdi. Bağbuğ, “Nevşehir’in öz evladı olarak savunma sanayisinde önemli işler yaptık. Bunların bazıları duyuldu, bazıları duyulmadı fakat biz her zaman memleketimiz Nevşehir’in adını hem ülkemize hem de tüm dünyaya gururla duyurduk. Şu anda üretim fabrikamız İstanbul’da inşallah Allah nasip ederse yakın bir zamanda kendi şehrimizde de İnsansız Hava Aracı üretimi için bir tesis kuracağız. Bu sayede Nevşehir’de istihdama da katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu konuda bizlere destek veren Nevşehir Belediyemize ve Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Savran’a teşekkür ediyorum. “ diye konuştu.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kendi firması tarafından üretilen ve dünyanın çok sayıda ülkesine ihraç edilen yaklaşık 3 Milyon TL değerindeki görüntüleme cihazını Nevşehir Belediyesi’ne hediye eden Assuva Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ’a teşekkür plaketi verdi. Destekleri için Belediye Başkanı Savran’a teşekkür eden Başbuğ, Nevşehir’e İnsansız Hava Aracı üretim tesisini kuracağının müjdesini verdi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, ürettiği yerli ve milli yer altı görüntüleme cihazları ve insansız hava araçlarıyla Türkiye’nin gururu olan Assuva Savunma Sanayi Başkanı Nevşehirli İş İnsanı Remzi Başbuğ’u belediye personelleri için düzenlenen iftar programında konuk etti. Bağbuğ’un kendisini geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiğini ve bu ziyarette kendi firması tarafından yerli imkânlarla üretilen ve dünyanın çok sayıda ülkesine ihraç edilen yaklaşık 3 Milyon TL değerindeki ‘Proton Elic Lb Norton’ cihazı Nevşehir Belediyesi’ne hediye ettiğini hatırlatan Savran, Başbuğ’a teşekkür etti. Cihazın, Nevşehir Belediyesi tarafından yer altındaki tünel, sığınak ve depolar ile su kaçaklarının tespitlerinde, göçük ve ormanlık alanlardaki kayıp aramalarında kullanılacağını kaydeden Savran, üretimini gerçekleştirdiği yer altı görüntüleme cihazları Çin, Japonya, İspanya, Almanya, Güney Kore, İran, Rusya başta olmak üzere 70 ülkeye ihraç edilen Başbuğ’a başarılar diledi.

Savran, “Bu şehrin evlatlarına güvenin. Bu şehrin evlatlarının yapamayacağı iş yok. Remzi kardeşim de bunun canlı bir örneği. Bizler onun başarılarıyla gurur duyuyoruz ve inşallah gurur duymaya devam edeceğiz. Şehrimize yapacağı yatırım için de her zaman destekçisi olacağız.” dedi.

Savran, konuşmasının ardından Assuva Savunma Sanayi Başkanı Nevşehirli İş İnsanı Remzi Başbuğ’a teşekkür plaketi vererek üzerinde isminin yazılı olduğu Nevşehir Belediyespor forması hediye etti.

Başbuğ ise Belediye Başkanı Savran’a teşekkür ederek Nevşehir’e kuracağı yeni tesisin müjdesini verdi. Bağbuğ, “Nevşehir’in öz evladı olarak savunma sanayisinde önemli işler yaptık. Bunların bazıları duyuldu, bazıları duyulmadı fakat biz her zaman memleketimiz Nevşehir’in adını hem ülkemize hem de tüm dünyaya gururla duyurduk. Şu anda üretim fabrikamız İstanbul’da inşallah Allah nasip ederse yakın bir zamanda kendi şehrimizde de İnsansız Hava Aracı üretimi için bir tesis kuracağız. Bu sayede Nevşehir’de istihdama da katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu konuda bizlere destek veren Nevşehir Belediyemize ve Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Savran’a teşekkür ediyorum. “ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.