Bu hafta Kar bekleniyor

NEVŞEHİR 27.03.2023 - 14:11, Güncelleme: 27.03.2023 - 14:11
 

Bu hafta Kar bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada Çarşamba günü ilimizde kar yağışı bekleniyor.
28 Mart Salı günü yağmur, 29 Mart Çarşamba günü ise kar beklenmekte. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahminlerine göre 28 Mart Salı günü, Kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışlı en düşük 6, en yüksek ise 17 derce civarında olacak. 29 Mart Çarşamba günü, yoğun kar yağışı beklenirken en düşük 3, en yüksek ise 5 derece sıcaklık bekleniyor. 30 Mart Perşembe günü, kar yağışının devam etmesiyle birlikte en düşük hava sıcaklığının -8, en yüksek sıcaklığın ise -1 derece olması beklenmekte. Cuma ve Cumartesi günü çok bulutlu bir hava ile  birlikte sıcaklıkların bir miktar artması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada Çarşamba günü ilimizde kar yağışı bekleniyor.

28 Mart Salı günü yağmur, 29 Mart Çarşamba günü ise kar beklenmekte. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahminlerine göre 28 Mart Salı günü, Kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışlı en düşük 6, en yüksek ise 17 derce civarında olacak.

29 Mart Çarşamba günü, yoğun kar yağışı beklenirken en düşük 3, en yüksek ise 5 derece sıcaklık bekleniyor.

30 Mart Perşembe günü, kar yağışının devam etmesiyle birlikte en düşük hava sıcaklığının -8, en yüksek sıcaklığın ise -1 derece olması beklenmekte.

Cuma ve Cumartesi günü çok bulutlu bir hava ile  birlikte sıcaklıkların bir miktar artması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.