Çekiç Ustalık dönemine hazır

SİYASET 30.03.2024 - 11:53, Güncelleme: 30.03.2024 - 11:53
 

Çekiç Ustalık dönemine hazır

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP’nin kazandığı beldelerden bir diğeri de Kaymaklı.
  2 dönem Belediye Başkanlığı yapan Halit Elma yerine Ali Altuğ il seçime katılan ve Belediyeyi MHP’ye teslim eden AK Partinin tekrar Halit Elma ismiyle katılacağı seçimlere MHP mevcut Belediye Başkanı Harun Çekiç’le devam ediyor. 2019 yerel seçimlerinde bin 670 oy alarak Belediye başkanı olan Harun Çekiç’in rakibi AK Parti adayı Ali Altuğ ise bin 235 oy almıştı. MHP Harun Çekiçle ustalık dönemini düşünürken AK Parti ise Halit Elma ile kaldığı yerden devam etmek istiyor.
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP’nin kazandığı beldelerden bir diğeri de Kaymaklı.

 

2 dönem Belediye Başkanlığı yapan Halit Elma yerine Ali Altuğ il seçime katılan ve Belediyeyi MHP’ye teslim eden AK Partinin tekrar Halit Elma ismiyle katılacağı seçimlere MHP mevcut Belediye Başkanı Harun Çekiç’le devam ediyor.

2019 yerel seçimlerinde bin 670 oy alarak Belediye başkanı olan Harun Çekiç’in rakibi AK Parti adayı Ali Altuğ ise bin 235 oy almıştı. MHP Harun Çekiçle ustalık dönemini düşünürken AK Parti ise Halit Elma ile kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.