CHP Donanımlı geliyor

SİYASET 30.03.2024 - 12:05, Güncelleme: 30.03.2024 - 12:05
 

CHP Donanımlı geliyor

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Partinin mevcut Belediye Başkanını aday göstermediği bir diğer ilçe de Ürgüp.
   Mevcut Belediye Başkanının hakkında çıkan bazı söylentiler üzerine aday gösterilmemesi ve 2009-2019 yılları arasında AK Parti’den Ürgüp Belediye Başkanlığı görevini yürüten Fahri Yıldız’ı aday göstermesiyle birlikte Ürgüp Belediye Başkanlığı seçimi bir çok kesimin meraklı bekleyişine neden oldu. Pazar günü yapılacak olan seçimlerde AK Parti adına Fahri Yıldız, CHP adına Ali Ertuğrul Bul, MHP Adına Mustafa Öz, İYİ Parti adına da Oytun Akyol yarışacak. 2019 seçimlerinde AK Parti adayı Mehmet Aktürk 6 bin 247 oy alırken, CHP adayı Ürgüp’ün efsane Belediye Başkanı Bekir Ödemiş 5 bin 267, MHP adayı Hasan Erdoğan ise bin 823 oy almıştı. 2019 seçimlerinde İYİ Parti’nin aday göstermediği ve CHP’yi desteklediğini varsayarsak işleri biraz zor görünüyor. Yine de büyük şansa sahip.
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Partinin mevcut Belediye Başkanını aday göstermediği bir diğer ilçe de Ürgüp.

 

 Mevcut Belediye Başkanının hakkında çıkan bazı söylentiler üzerine aday gösterilmemesi ve 2009- 2019 yılları arasında AK Parti’den Ürgüp Belediye Başkanlığı görevini yürüten Fahri Yıldız’ı aday göstermesiyle birlikte Ürgüp Belediye Başkanlığı seçimi bir çok kesimin meraklı bekleyişine neden oldu.

Pazar günü yapılacak olan seçimlerde AK Parti adına Fahri Yıldız, CHP adına Ali Ertuğrul Bul, MHP Adına Mustafa Öz, İYİ Parti adına da Oytun Akyol yarışacak.

2019 seçimlerinde AK Parti adayı Mehmet Aktürk 6 bin 247 oy alırken, CHP adayı Ürgüp’ün efsane Belediye Başkanı Bekir Ödemiş 5 bin 267, MHP adayı Hasan Erdoğan ise bin 823 oy almıştı. 2019 seçimlerinde İYİ Parti’nin aday göstermediği ve CHP’yi desteklediğini varsayarsak işleri biraz zor görünüyor. Yine de büyük şansa sahip.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.