Derinkuyu Belediyesi’nden Futbol kursu

BELEDİYELER 25.04.2024 - 10:39, Güncelleme: 25.04.2024 - 10:39
 

Derinkuyu Belediyesi’nden Futbol kursu

Derinkuyu Belediyesi tarafından “Yaz Futbol Okulu Kursu” düzenleniyor.
Derinkuyu Belediyesi tarafından Geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımız için ücretsiz "Yaz Futbol Okulu Kursu" başlıyor başlığıyla yapılan duyuruda 2011-2012-2013 doğumlu çocuklardan oluşacak yaz futbol kursunun tamamen ücretsiz olacağı, kursa katılan çocuklar arasından yapılacak seçmeler ile Derinkuyugücü SK çatısı altında alt kategori takımı kurulacağını ve çocukların ilçeyi turnuvalarda temsil edeceği belirtildi. Kurs Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada iki gün olacak.
Derinkuyu Belediyesi tarafından “Yaz Futbol Okulu Kursu” düzenleniyor.

Derinkuyu Belediyesi tarafından Geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımız için ücretsiz "Yaz Futbol Okulu Kursu" başlıyor başlığıyla yapılan duyuruda 2011-2012-2013 doğumlu çocuklardan oluşacak yaz futbol kursunun tamamen ücretsiz olacağı, kursa katılan çocuklar arasından yapılacak seçmeler ile Derinkuyugücü SK çatısı altında alt kategori takımı kurulacağını ve çocukların ilçeyi turnuvalarda temsil edeceği belirtildi.

Kurs Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada iki gün olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.