Eğitim Bir Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

NEVŞEHİR 15.06.2024 - 12:42, Güncelleme: 15.06.2024 - 12:42
 

Eğitim Bir Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eğitim Bir Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Öcal, mesajında şu ifadelere yer verdi: Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların çağladığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban bayramını hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı müstesna günlerdir. Bu manevi ve müstesna günleri, dargınlık ve kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak, sevgi dostluk ve kardeşlik duygularımızı en yoğun şekilde güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için fırsata çevirmeliyiz. Bayram günleri boyunca Şehit ve Gazi ailelerimizi, yaşlı, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızı da unutmayacak, bayramımızı ruhuna uygun şekilde kutlamak adına, yakınımızdaki bir kimsesizin, huzur evindeki bir yaşlının, vatan için evladını toprağa vermiş bir şehit ailesinin veya öksüz bir çocuğun yüzündeki tebessüme hep birlikte vesile olmaya çalışacağız. Bu duygu ve düşünceler içerisinde; başta Sendika üyelerimiz olmak üzere tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik eder, huzur, barış ve mutluluk vesilesi olmasını temenni ederim.  
Eğitim Bir Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Öcal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların çağladığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban bayramını hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı müstesna günlerdir. Bu manevi ve müstesna günleri, dargınlık ve kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak, sevgi dostluk ve kardeşlik duygularımızı en yoğun şekilde güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için fırsata çevirmeliyiz.

Bayram günleri boyunca Şehit ve Gazi ailelerimizi, yaşlı, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızı da unutmayacak, bayramımızı ruhuna uygun şekilde kutlamak adına, yakınımızdaki bir kimsesizin, huzur evindeki bir yaşlının, vatan için evladını toprağa vermiş bir şehit ailesinin veya öksüz bir çocuğun yüzündeki tebessüme hep birlikte vesile olmaya çalışacağız.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde; başta Sendika üyelerimiz olmak üzere tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik eder, huzur, barış ve mutluluk vesilesi olmasını temenni ederim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.