Engelli STK'ları ASPM'de bir araya geldi

NEVŞEHİR 14.11.2023 - 13:00, Güncelleme: 14.11.2023 - 13:00
 

Engelli STK'ları ASPM'de bir araya geldi

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de bulunan engelli sivil toplum kuruluşları ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.
İl Müdürlüğü tarafından engellilere yönelik yürütülen hizmet ve çalışmalar ile umuma açık hizmet veren her türlü yapılar ve açık alanlar ile toplu taşıma araçlarında erişilebilirlik konularında ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle yapılacak etkinlikleri değerlendirmek amacıyla İl Müdürü Halit Açar başkanlığında, İl Müdürlüğü Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şubesi görevlileri ve Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şubesi Başkanı Ekrem Altuntaş, Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karataş ile GÖR-BİR (Görmeyenler Yardımlaşma ve Birleşme Derneği) Başkanı Erol Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Demirkıran’ın katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonunda İl Müdürü Halit Açar, “Aile ve Sosyal Hizmetler çocuk, kadın, engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazilere yönelik; esasında toplumun tüm kesimlerini kapsayan bir hizmet sorumluluğuna sahiptir. Vatandaşımıza hizmet için vardır. Toplumumuzda kimin bir omuza bir desteğe ihtiyacı varsa hep yanındayız. Engelleri aşmada her zaman özel ilgiyi hak eden bireylerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’ dedi.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de bulunan engelli sivil toplum kuruluşları ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

İl Müdürlüğü tarafından engellilere yönelik yürütülen hizmet ve çalışmalar ile umuma açık hizmet veren her türlü yapılar ve açık alanlar ile toplu taşıma araçlarında erişilebilirlik konularında ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle yapılacak etkinlikleri değerlendirmek amacıyla

İl Müdürü Halit Açar başkanlığında, İl Müdürlüğü Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şubesi görevlileri ve Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şubesi Başkanı Ekrem Altuntaş, Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karataş ile GÖR-BİR (Görmeyenler Yardımlaşma ve Birleşme Derneği) Başkanı Erol Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Demirkıran’ın katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı sonunda İl Müdürü Halit Açar, “Aile ve Sosyal Hizmetler çocuk, kadın, engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazilere yönelik; esasında toplumun tüm kesimlerini kapsayan bir hizmet sorumluluğuna sahiptir. Vatandaşımıza hizmet için vardır. Toplumumuzda kimin bir omuza bir desteğe ihtiyacı varsa hep yanındayız. Engelleri aşmada her zaman özel ilgiyi hak eden bireylerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.