Estonya'da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpiyatına hazırlanıyor

SPOR 12.06.2023 - 09:03, Güncelleme: 12.06.2023 - 09:03
 

Estonya'da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpiyatına hazırlanıyor

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye 1500 ve 800 şampiyonu Nevşehirli sporcumuz İbrahim Gökgöz, Estonya'da yapılacak olan EYOF (Avrupa Gençlik) Olimpiyatı'na hazırlanıyor.
Türkiye 1500 ve 800 şampiyonu sporcumuz İbrahim Gökgöz, 23-29 Temmuz tarihinde Estonya'da yapılacak olan EYOF (Avrupa Gençlik) Olimpiyatları öncesinde Erzurum'da kampa giriyor.  Antrenmanlarını Antrenör Hakan Köstekçi eşliğinde devam eden başarılı sporcumuz Gökgöz, EYOF'ta madalya almak için Erzurum'da Milli Takım kampına katılacak.  Türkiye için çok büyük önem taşıyan bu müsabakaya en son 2012 yılında Mustafa Kocatepe katılmıştı. Şimdi yıllar sonra tekrar bir Nevşehirli sporcuya nasip olan bu şampiyonada İbrahim Gökgöz 2012 de gelmeyen madalyayı ülkemize getirmek için ter dökecek.  Rüzgar’ın oğlu lakaplı başarılı atlet İbrahim Gökgöz 2007 doğumlu olup, 6 yıldır Derinkuyu ilçemizden düzenli disiplinli ve sabırlı bir şekilde antrenmanlarına sıkı bir şekilde devam ediyor.  Nevşehirli Milli sporcumuz İbrahim Gökgöz, bu yarışma için yıllar önce kurduğu hayalin gerçeğe dönüşmesinin büyük mutluluğu ve heyecanını yaşıyor. 
NEVŞEHİR(MHA) Türkiye 1500 ve 800 şampiyonu Nevşehirli sporcumuz İbrahim Gökgöz, Estonya'da yapılacak olan EYOF (Avrupa Gençlik) Olimpiyatı'na hazırlanıyor.

Türkiye 1500 ve 800 şampiyonu sporcumuz İbrahim Gökgöz, 23-29 Temmuz tarihinde Estonya'da yapılacak olan EYOF ( Avrupa Gençlik) Olimpiyatları öncesinde Erzurum'da kampa giriyor. 

Antrenmanlarını Antrenör Hakan Köstekçi eşliğinde devam eden başarılı sporcumuz Gökgöz, EYOF'ta madalya almak için Erzurum'da Milli Takım kampına katılacak. 

Türkiye için çok büyük önem taşıyan bu müsabakaya en son 2012 yılında Mustafa Kocatepe katılmıştı. Şimdi yıllar sonra tekrar bir Nevşehirli sporcuya nasip olan bu şampiyonada İbrahim Gökgöz 2012 de gelmeyen madalyayı ülkemize getirmek için ter dökecek. 

Rüzgar’ın oğlu lakaplı başarılı atlet İbrahim Gökgöz 2007 doğumlu olup, 6 yıldır Derinkuyu ilçemizden düzenli disiplinli ve sabırlı bir şekilde antrenmanlarına sıkı bir şekilde devam ediyor. 

Nevşehirli Milli sporcumuz İbrahim Gökgöz, bu yarışma için yıllar önce kurduğu hayalin gerçeğe dönüşmesinin büyük mutluluğu ve heyecanını yaşıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.