Gazeteci Kadınlar bir araya geldi

NEVŞEHİR 06.02.2024 - 13:18, Güncelleme: 06.02.2024 - 13:18
 

Gazeteci Kadınlar bir araya geldi

Nevşehir'de gazetecilik yapan kadınlar, sektördeki sorunlara dikkat çekmek ve çözüm yolları üretmek amacıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Selma Küçükgül'ün önderliğinde bir araya geldi.
Selma Küçükgül, Rukiye Aydın, Ayşe Paslanmaz, Hilal Göktaş, Fatma Gedik, Mehtap Aydoğan, Merve Kalkan ve Ravza Nur Baydemir’in katılımıyla gerçekleşen toplantıda, kadın gazetecilerin medya sektöründeki yeri ve önemi vurgulandı. Toplantıda, kadın gazetecilerin sektörde karşılaştıkları zorluklar ve fırsatlar ele alındı. Medya sektöründe cinsiyet eşitliğinin sağlanmasının önemine değinilen toplantıda kadın gazetecilerin sesini duyurabilmek için neler yapılabileceğini tartıştı. Gazeteci Küçükgül, “Bugün burada, Nevşehir'de, kadın gazeteciler olarak bir araya gelmemizin amacı, sadece bir arada olmak değil, aynı zamanda medya sektöründe karşılaştığımız zorluklara birlikte çözüm bulmak ve sesimizi daha güçlü bir şekilde duyurabilmektir. Hepimiz bu mesleği büyük bir tutkuyla yapıyoruz ve biliyoruz ki kadın olarak medya sektöründe yer almak, karşımıza hem zorluklar hem de büyük fırsatlar çıkarıyor." dedi. Toplantıda kadın gazeteciler deneyimlerini paylaşarak, dayanışma adına fikir paylaşımında bulundu. 
Nevşehir'de gazetecilik yapan kadınlar, sektördeki sorunlara dikkat çekmek ve çözüm yolları üretmek amacıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Selma Küçükgül'ün önderliğinde bir araya geldi.

Selma Küçükgül, Rukiye Aydın, Ayşe Paslanmaz, Hilal Göktaş, Fatma Gedik, Mehtap Aydoğan, Merve Kalkan ve Ravza Nur Baydemir’in katılımıyla gerçekleşen toplantıda, kadın gazetecilerin medya sektöründeki yeri ve önemi vurgulandı.

Toplantıda, kadın gazetecilerin sektörde karşılaştıkları zorluklar ve fırsatlar ele alındı. Medya sektöründe cinsiyet eşitliğinin sağlanmasının önemine değinilen toplantıda kadın gazetecilerin sesini duyurabilmek için neler yapılabileceğini tartıştı.

Gazeteci Küçükgül, “Bugün burada, Nevşehir'de, kadın gazeteciler olarak bir araya gelmemizin amacı, sadece bir arada olmak değil, aynı zamanda medya sektöründe karşılaştığımız zorluklara birlikte çözüm bulmak ve sesimizi daha güçlü bir şekilde duyurabilmektir. Hepimiz bu mesleği büyük bir tutkuyla yapıyoruz ve biliyoruz ki kadın olarak medya sektöründe yer almak, karşımıza hem zorluklar hem de büyük fırsatlar çıkarıyor." dedi.

Toplantıda kadın gazeteciler deneyimlerini paylaşarak, dayanışma adına fikir paylaşımında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.