Genç İHH üyeleri yüzlerce fidanı toprakla buluşturdu

NEVŞEHİR 26.02.2024 - 09:46, Güncelleme: 26.02.2024 - 09:49
 

Genç İHH üyeleri yüzlerce fidanı toprakla buluşturdu

Nevşehir Genç İHH tarafından düzenlenen etkinlikte, gelecek nesillere miras kalacak yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu.
  Genç İHH gönüllüleri,  Göre-Kaymaklı Karayolundaki hatıra ormanı alanında bir araya geldi. Daha yeşil bir Nevşehir için kolları sıvayan gönüllüler, araçlarla alana getirilen yüzlerce fidanı dikip, can suyu verdi. Genç İHH İl Temsilcisi Mehmet Berat Tural, “İyilik her zaman her yerde” sloganıyla  çalışmaları sürdürdüklerini, yardım, eğitim, sosyal aktiviteler başta olmak üzere birçok konuda insanların faydasına faaliyet yürüttüklerini belirtti. Yılın farklı dönemlerinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Tural, çalışmaya destek veren İHH gönüllülerine teşekkür etti.
Nevşehir Genç İHH tarafından düzenlenen etkinlikte, gelecek nesillere miras kalacak yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu.

 

Genç İHH gönüllüleri,  Göre-Kaymaklı Karayolundaki hatıra ormanı alanında bir araya geldi.

Daha yeşil bir Nevşehir için kolları sıvayan gönüllüler, araçlarla alana getirilen yüzlerce fidanı dikip, can suyu verdi.

Genç İHH İl Temsilcisi Mehmet Berat Tural, “İyilik her zaman her yerde” sloganıyla  çalışmaları sürdürdüklerini, yardım, eğitim, sosyal aktiviteler başta olmak üzere birçok konuda insanların faydasına faaliyet yürüttüklerini belirtti.

Yılın farklı dönemlerinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Tural, çalışmaya destek veren İHH gönüllülerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.