Göreme’de oklar Eren’i Gösteriyor

SİYASET 30.03.2024 - 11:47, Güncelleme: 30.03.2024 - 11:47
 

Göreme’de oklar Eren’i Gösteriyor

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP’nin kazandığı beldelerden biri olan Göreme’de MHP seçimi tekrar kazanmak istiyor.
    Sadece 9 oyla kazanılan seçimin ardından koltuğa oturan MHP’li Belediye Başkanı Ömer Eren, Göreme’nin kronikleşmiş olan bazı sorunlarını çözdükten sonra yaptığı diğer projelerle de yerini sağlamlaştırmışa benziyor. Yapılan anketlerde bunu doğrular nitelikte. 2019 yerel seçimlerinde ipi göğüsleyen MHP adayı Ömer Eren 843 oy alırken, AK Parti adayı Mehmet Uğur Çakmak 834 oy almıştı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlere MHP Ömer Eren’le devam derken, AK Parti aday değişikliği yaparak Mustafa Durmaz’da karar kıldı.
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP’nin kazandığı beldelerden biri olan Göreme’de MHP seçimi tekrar kazanmak istiyor.

 

 

Sadece 9 oyla kazanılan seçimin ardından koltuğa oturan MHP’li Belediye Başkanı Ömer Eren, Göreme’nin kronikleşmiş olan bazı sorunlarını çözdükten sonra yaptığı diğer projelerle de yerini sağlamlaştırmışa benziyor. Yapılan anketlerde bunu doğrular nitelikte.

2019 yerel seçimlerinde ipi göğüsleyen MHP adayı Ömer Eren 843 oy alırken, AK Parti adayı Mehmet Uğur Çakmak 834 oy almıştı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlere MHP Ömer Eren’le devam derken, AK Parti aday değişikliği yaparak Mustafa Durmaz’da karar kıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.