Göreme'de üstyapı çalışmaları devam ediyor

BELEDİYELER 22.03.2023 - 10:28, Güncelleme: 22.03.2023 - 10:52
 

Göreme'de üstyapı çalışmaları devam ediyor

Göreme Belediyesi tarafından yürüten çalışmalarda üstyapı çalışmalarına devam ediliyor
  Adnan Menderes Caddesi üzerinde geçtiğimiz haftalarda başlayan çalışmalarda büyük mesafe katedildi. Kilitli parke yolların yapımı sürerken, yürüyüş yolları, kaldırım, peyzaj ve ışınlandırma çalışmaları da hızla devam ediyor. Adnan Menderes Caddesi'nde çalışmalar tamamlandığında Göreme, turizm estetiğine zarar veren kötü görüntülerden arındırılmış olacak. Çalışmaların önümüzdeki haftalarda tamamlanması bekleniyor.
Göreme Belediyesi tarafından yürüten çalışmalarda üstyapı çalışmalarına devam ediliyor

 

Adnan Menderes Caddesi üzerinde geçtiğimiz haftalarda başlayan çalışmalarda büyük mesafe katedildi. Kilitli parke yolların yapımı sürerken, yürüyüş yolları, kaldırım, peyzaj ve ışınlandırma çalışmaları da hızla devam ediyor. Adnan Menderes Caddesi'nde çalışmalar tamamlandığında Göreme, turizm estetiğine zarar veren kötü görüntülerden arındırılmış olacak.

Çalışmaların önümüzdeki haftalarda tamamlanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.