Gültekin ve Çiftçiden Parmaksıza ziyaret

TÜRKİYE GÜNDEMİ 17.09.2024 - 14:29, Güncelleme: 17.09.2024 - 14:29
 

Gültekin ve Çiftçiden Parmaksıza ziyaret

Gülşehir Kaymakamı Salih Gültekin ve Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Nevşehir Ticaret ve Sanayi (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız’ı ziyaret etti
Nevşehir Ticaret ve Sanayi (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız, Gülşehir Kaymakamı Salih Gültekin ve Belediye Başkanı Erkan Çiftci'yi makamında ağırladı.   Ziyarette Gülşehir'de devam eden ve gerçekleştirilecek proje ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, "Gülşehir Kaymakamı Sn. Salih Gültekin ve Gülşehir Belediye Başkanı Sn. Erkan Çiftci’nin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Ziyarette devam eden ve gerçekleştirilecek proje ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk." dedi.   Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, "Kaymakamımız Sayın Salih Gültekin ile birlikte NTSO Başkanımız Sayın M.Arif Parmaksız'ı ziyaret ederek Gülşehir ilçemiz ile ilgili önemli yatırım ve projeler konusunda istişarelerde bulunduk. İlçemiz adına tarihi ve güzel gelişmeleri sizlerle yakında paylaşacağız. İlgileri ve destekleri için  NTSO Başkanımız Sayın M.Arif Parmaksız'a teşekkür ediyorum" dedi.
Gülşehir Kaymakamı Salih Gültekin ve Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Nevşehir Ticaret ve Sanayi (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız’ı ziyaret etti

Nevşehir Ticaret ve Sanayi (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız, Gülşehir Kaymakamı Salih Gültekin ve Belediye Başkanı Erkan Çiftci'yi makamında ağırladı.

 

Ziyarette Gülşehir'de devam eden ve gerçekleştirilecek proje ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, "Gülşehir Kaymakamı Sn. Salih Gültekin ve Gülşehir Belediye Başkanı Sn. Erkan Çiftci’nin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Ziyarette devam eden ve gerçekleştirilecek proje ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk." dedi.

 

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, "Kaymakamımız Sayın Salih Gültekin ile birlikte NTSO Başkanımız Sayın M.Arif Parmaksız'ı ziyaret ederek Gülşehir ilçemiz ile ilgili önemli yatırım ve projeler konusunda istişarelerde bulunduk. İlçemiz adına tarihi ve güzel gelişmeleri sizlerle yakında paylaşacağız. İlgileri ve destekleri için  NTSO Başkanımız Sayın M.Arif Parmaksız'a teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.