Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok Malatya'yı ziyaret etti

İLÇELER 22.02.2023 - 11:51, Güncelleme: 22.02.2023 - 11:58
 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok Malatya'yı ziyaret etti

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, depremden etkilenen illerden Malatya'nın merkezine ve köylerine ziyaretlerde bulundu.
  Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem sonrası depremden etkilenen illerden biri olan Malatya'da depremzedeleri ziyaret eden Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Malatya Merkez ile birlikte Ören, Doğanşehir, Şendere ve Topraktepe köylerine ziyaretlerde bulundu. Bölgede depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarını, yardım taleplerini ve ricalarını dinleyen Başkan Altıok, vatandaşların yaralarını sarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ziyaretlerini tamamladıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile bir araya gelen Altıok, Vekil Ağbaba'ya Hacıbektaş Belediyesi olarak yürüttükleri çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini ifade etti.
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, depremden etkilenen illerden Malatya'nın merkezine ve köylerine ziyaretlerde bulundu.

 

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem sonrası depremden etkilenen illerden biri olan Malatya'da depremzedeleri ziyaret eden Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Malatya Merkez ile birlikte Ören, Doğanşehir, Şendere ve Topraktepe köylerine ziyaretlerde bulundu.

Bölgede depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarını, yardım taleplerini ve ricalarını dinleyen Başkan Altıok, vatandaşların yaralarını sarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Ziyaretlerini tamamladıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile bir araya gelen Altıok, Vekil Ağbaba'ya Hacıbektaş Belediyesi olarak yürüttükleri çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini ifade etti.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.