Halef, Selef mücadelesi

SİYASET 30.03.2024 - 15:34, Güncelleme: 30.03.2024 - 15:34
 

Halef, Selef mücadelesi

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde sonucu herkes tarafından merakla beklenen yer ise Nevşehir Merkez Belediye Başkanlığı. 17 adayın yarışacağı Nevşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Halefin Selefinden koltuğu alıp alamayacağı gündemin tek maddesi diyebiliriz.
2019 seçimlerinde AK Parti’den aday olan ancak sonrasın da çeşitli sebeplerden dolayı istifa eden İYİ Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı’mı, yoksa onun istifasından sonra yerine seçilen ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Savran mı, yapılan anketlerde oranı çok düşük de olsa MHP adayı Adnan Doğu mu?   İstifa etmesinin arından birde Milletvekili adaylığı yaşayan Rasim Arı, halktan hiç kopmadı ve hep iletişim halinde kaldı. Bu kendisi için bir artı oluştururken mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Savran’ında halktan kopmaması sonucu belirsizleştiriyor. İYİ Parti adayı Rasim Arı’nın halkın gözünde bulduğu karşılığı, Savran’ın parti içinde ki küskünleri ikna edip edemeyeceği seçimin kaderini belirler.    2019 yerel seçimlerinde AK Parti adayı Rasim Arı 30 bin 24, MHP adayı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç 19 bin 983, İYİ Parti adayı Mehmet Özkan 5 bin 980, Saadet Partisi adayı İsmet Fatih Terzioğlu bin 216 oy almıştı.
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde sonucu herkes tarafından merakla beklenen yer ise Nevşehir Merkez Belediye Başkanlığı. 17 adayın yarışacağı Nevşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Halefin Selefinden koltuğu alıp alamayacağı gündemin tek maddesi diyebiliriz.

2019 seçimlerinde AK Parti’den aday olan ancak sonrasın da çeşitli sebeplerden dolayı istifa eden İYİ Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı’mı, yoksa onun istifasından sonra yerine seçilen ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Savran mı, yapılan anketlerde oranı çok düşük de olsa MHP adayı Adnan Doğu mu?

 

İstifa etmesinin arından birde Milletvekili adaylığı yaşayan Rasim Arı, halktan hiç kopmadı ve hep iletişim halinde kaldı. Bu kendisi için bir artı oluştururken mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Savran’ında halktan kopmaması sonucu belirsizleştiriyor.

İYİ Parti adayı Rasim Arı’nın halkın gözünde bulduğu karşılığı, Savran’ın parti içinde ki küskünleri ikna edip edemeyeceği seçimin kaderini belirler.   

2019 yerel seçimlerinde AK Parti adayı Rasim Arı 30 bin 24, MHP adayı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç 19 bin 983, İYİ Parti adayı Mehmet Özkan 5 bin 980, Saadet Partisi adayı İsmet Fatih Terzioğlu bin 216 oy almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.