İHH Nevşehir’de 2 Bin dar gelirli aileye destek sundu

NEVŞEHİR 21.03.2024 - 14:10, Güncelleme: 21.03.2024 - 14:10
 

İHH Nevşehir’de 2 Bin dar gelirli aileye destek sundu

İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği tarafından, il genelindeki 2000 dar gelirli aileye Ramazan ayı dolayısıyla gıda paketi dağıtımı sürüyor.
İHH gönüllüleri, Nevşehir il merkezi, ilçeler, belde ve köylerde kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi veya dar gelirli oldukları belirlenen 2 bin aileye içinde 4 kişilik ailenin bir aydan fazla gıda ihtiyacını karşılayacak paketleri dağıtıyor. Bir taraftan Gazze’ye ulaştırılacak yardımlarla ilgili yoğun çalışma yapan İHH ekipleri yıl boyunca olduğu gibi Ramazan ayında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece, gündüz demeden dar gelirli vatandaşlarımıza beyaz elini uzatan İHH ekipleri, “İyilik her zaman her yerde” sloganıyla faaliyet gerçekleştiriyor. İhtiyaç sahipleri için hazırlanan gıda paketlerini, evlerine kadar götürüp, onları hiçbir şekilde rencide etmeden paketleri teslim eden İHH ekibinin, bu duyarlı çalışması büyük takdir topluyor. İHH Nevşehir’de hayırseverlerin destekleriyle ilimizde olduğu gibi kadim coğrafyalarımızda da mazlum Müslümanlara fayda sağlayan projeleri hayata geçiriyor. İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel, il genelindeki hayırseverlere teşekkür ederek, “Nevşehir’de başta yetim çocuklar olmak üzere dar gelirli ve yoksul vatandaşlarımıza ev eşyasından, gıda paketine, eğitim desteğinden, gereksinimi duyulan insani yardımlara kadar çok konuda aralıksız çalışıyoruz.” diye konuştu. Öte yandan, İHH tarafından Gazze limanına ulaştırılması için yardım gemileri hazırlanıyor. Gazze’nin onurlu halkına yardım göndermek isteyenler İHH’nın 0535 932 7125 numaralı telefonundan bilgi alabilir.
İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği tarafından, il genelindeki 2000 dar gelirli aileye Ramazan ayı dolayısıyla gıda paketi dağıtımı sürüyor.

İHH gönüllüleri, Nevşehir il merkezi, ilçeler, belde ve köylerde kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi veya dar gelirli oldukları belirlenen 2 bin aileye içinde 4 kişilik ailenin bir aydan fazla gıda ihtiyacını karşılayacak paketleri dağıtıyor.

Bir taraftan Gazze’ye ulaştırılacak yardımlarla ilgili yoğun çalışma yapan İHH ekipleri yıl boyunca olduğu gibi Ramazan ayında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gece, gündüz demeden dar gelirli vatandaşlarımıza beyaz elini uzatan İHH ekipleri, “İyilik her zaman her yerde” sloganıyla faaliyet gerçekleştiriyor.

İhtiyaç sahipleri için hazırlanan gıda paketlerini, evlerine kadar götürüp, onları hiçbir şekilde rencide etmeden paketleri teslim eden İHH ekibinin, bu duyarlı çalışması büyük takdir topluyor.

İHH Nevşehir’de hayırseverlerin destekleriyle ilimizde olduğu gibi kadim coğrafyalarımızda da mazlum Müslümanlara fayda sağlayan projeleri hayata geçiriyor.

İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel, il genelindeki hayırseverlere teşekkür ederek, “Nevşehir’de başta yetim çocuklar olmak üzere dar gelirli ve yoksul vatandaşlarımıza ev eşyasından, gıda paketine, eğitim desteğinden, gereksinimi duyulan insani yardımlara kadar çok konuda aralıksız çalışıyoruz.” diye konuştu.

Öte yandan, İHH tarafından Gazze limanına ulaştırılması için yardım gemileri hazırlanıyor.

Gazze’nin onurlu halkına yardım göndermek isteyenler İHH’nın 0535 932 7125 numaralı telefonundan bilgi alabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.