Vali Becel, selden zarar gören bölgeleri ziyaret etti

GÜNCEL 05.06.2022 - 21:18, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Vali Becel, selden zarar gören bölgeleri ziyaret etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel bugün yağan şiddetli yağışlardan zarar gören ilçe ve köyleri ziyaret etti.
  Nevşehir’de bugün bazı bölgelerde yağan şiddetli yağış ve dolu sonrasında Acıgöl ilçesi ve Derinkuyu ilçesine bağlı Suvermez köyünde sel meydana geldi. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’dei Derinkuyu İlçesine bağlı Suvermez köyü ve Acıgöl’de meydana gelen şiddetli yağış, dolu ve sel baskını nedeniyle etkilenen vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.   Vali Becel, sel baskınında can kaybı olmadığı belirterek, AFAD, İl özel idaresi ve Belediye ekiplerince hasar tespiti ve su tahliye işlemlerinin gece boyunca devam edeceğini söyledi.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel bugün yağan şiddetli yağışlardan zarar gören ilçe ve köyleri ziyaret etti.

 

Nevşehir’de bugün bazı bölgelerde yağan şiddetli yağış ve dolu sonrasında Acıgöl ilçesi ve Derinkuyu ilçesine bağlı Suvermez köyünde sel meydana geldi. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’dei Derinkuyu İlçesine bağlı Suvermez köyü ve Acıgöl’de meydana gelen şiddetli yağış, dolu ve sel baskını nedeniyle etkilenen vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Vali Becel, sel baskınında can kaybı olmadığı belirterek, AFAD, İl özel idaresi ve Belediye ekiplerince hasar tespiti ve su tahliye işlemlerinin gece boyunca devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.