Ankara Mimarlar Odasından Altıok'a ziyaret

İLÇELER 29.06.2022 - 11:16, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ankara Mimarlar Odasından Altıok'a ziyaret

Ankara Mimarlar Odası heyeti Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'u ziyaret etti.
    NEVŞEHİR(MHA) Ankara Mimarlar Odası heyeti Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'u ziyaret etti.   Heyet ile birlikte Hacıbektaş Veli türbesini de gezen Başkan Altıok, "Ankara Mimarlar Odası Başkanımız Sayın Tezcan Karakuş Candan, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Kırşehir Temsilcisi Sayın Mehmet Kurt’u Hacıbektaş’ta misafir edip, Kırşehir’de gerçekleştirdikler bölge toplantısına katılım sağladık. Hacıbektaş’ımızda gerçekleştirmeyi planladığınız projelere destek sözü aldığımız mimarlarımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 
Ankara Mimarlar Odası heyeti Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'u ziyaret etti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ankara Mimarlar Odası heyeti Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'u ziyaret etti.  

Heyet ile birlikte Hacıbektaş Veli türbesini de gezen Başkan Altıok, "Ankara Mimarlar Odası Başkanımız Sayın Tezcan Karakuş Candan, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Kırşehir Temsilcisi Sayın Mehmet Kurt’u Hacıbektaş’ta misafir edip, Kırşehir’de gerçekleştirdikler bölge toplantısına katılım sağladık. Hacıbektaş’ımızda gerçekleştirmeyi planladığınız projelere destek sözü aldığımız mimarlarımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.