Vali Becel İlköğretim Haftası’nı kutladı

EĞİTİM 15.09.2022 - 13:07, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Vali Becel İlköğretim Haftası’nı kutladı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.
    Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı. 75. Yıl İlkokulu’nda düzenlenen programda Vali Becel, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek, öğrenciler tarafından hazırlanan aktiviteleri izledi.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.

 

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.

75. Yıl İlkokulu’nda düzenlenen programda Vali Becel, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek, öğrenciler tarafından hazırlanan aktiviteleri izledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.