Amatör lige hazırlıklar sürüyor

SPOR 28.09.2022 - 10:44, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Amatör lige hazırlıklar sürüyor

Nevşehir'de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığı, Futbol İl Temsilciliği, Gençlik Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa hazırlıklarını sürdürdükleri amatör futbol liginin grupları da belirlendi.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığı, Futbol İl Temsilciliği, Gençlik Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa hazırlıklarını sürdürdükleri amatör futbol liginin grupları da belirlendi.   Ekim ayı sonunda başlatılması planlanan 1. Amatör küme futbol liginde oluşturulan her iki grupta da şampiyonluk iddiası bulunan güçlü takımlar yer alıyor.   Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı, amatör ligde mücadele edecek olan tüm takımlara, yöneticilere, müsabakaları yönetecek olan hakemlere ve gözlemcilere, müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçecek herkese şimdiden sağlıklı ve başarılı bir sezon temennisinde bulundu.   Amatör futbol liginde oluşturulan gruplar şu şekilde;     A Grubu                                                                      B Grubu   -------------------------------------------                       --------------------------------------------------  Kapadokya Avanos Spor                                        Derinkuyu Gücü   Hisar Spor                                                               Nevşehir Anadolu Gücü    Karapınar Belediye Spor                                        Kaymaklı Belediye Spor   Nevşehir Eğitim GSK                                             Nevşehir Özel İdare Spor   Kapadokya Nevşehir Spor                                      Hacıbektaş Gücü   Yazıhüyük Spor                                                      Nevşehir 1969  Gülşehir Belediye Spor                                          Kozaklı Spor   Ürgüp Spor                                                             Göre Spor  
Nevşehir'de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığı, Futbol İl Temsilciliği, Gençlik Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa hazırlıklarını sürdürdükleri amatör futbol liginin grupları da belirlendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığı, Futbol İl Temsilciliği, Gençlik Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa hazırlıklarını sürdürdükleri amatör futbol liginin grupları da belirlendi.  

Ekim ayı sonunda başlatılması planlanan 1. Amatör küme futbol liginde oluşturulan her iki grupta da şampiyonluk iddiası bulunan güçlü takımlar yer alıyor.  

Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı, amatör ligde mücadele edecek olan tüm takımlara, yöneticilere, müsabakaları yönetecek olan hakemlere ve gözlemcilere, müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçecek herkese şimdiden sağlıklı ve başarılı bir sezon temennisinde bulundu.  

Amatör futbol liginde oluşturulan gruplar şu şekilde;  

 

A Grubu                                                                      B Grubu  

-------------------------------------------                       -------------------------------------------------- 

Kapadokya Avanos Spor                                        Derinkuyu Gücü  

Hisar Spor                                                               Nevşehir Anadolu Gücü   

Karapınar Belediye Spor                                        Kaymaklı Belediye Spor  

Nevşehir Eğitim GSK                                             Nevşehir Özel İdare Spor  

Kapadokya Nevşehir Spor                                      Hacıbektaş Gücü  

Yazıhüyük Spor                                                      Nevşehir 1969 

Gülşehir Belediye Spor                                          Kozaklı Spor  

Ürgüp Spor                                                             Göre Spor  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.