Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Fatih Okur’a yargı tokadı

GÜNCEL 29.09.2022 - 20:30, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Fatih Okur’a yargı tokadı

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Fatih Okur’a, CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınoy’a hakaretten adli para cezası verildi.
    Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Fatih Okur, sosyal medya hesabından geçtiğimiz aylarda CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy’a hakaret etmesinin ardından Altınsoy konuyu yargıya taşımıştı. Ürgüp Adliyesi’nde bugün görülen mahkemede Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Fatih Okur’a mahkeme tarafından adli para cezası verilmesinin yanı sıra hükmün açıklanmasının ertelenmesi kararı verildi. Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Fatih Okur’un bu hareketleri sonrasında Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’te zarar görmeye devam ediyor. Nitekim Sayıştay tarafından da bir süre önce Ürgüp Belediyesi denetlenmiş kararın da yakın zamanda açıklanacağı bekleniyor. Bu karar ile birlikte Ürgüp kamuoyu tarafından Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün kendisine bu denli zarar veren ismi neden ısrarla halen Belediye de görev yapmasına izin verildiği ise merakla bekleniyor.
Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Fatih Okur’a, CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınoy’a hakaretten adli para cezası verildi.

 

 

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Fatih Okur, sosyal medya hesabından geçtiğimiz aylarda CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy’a hakaret etmesinin ardından Altınsoy konuyu yargıya taşımıştı. Ürgüp Adliyesi’nde bugün görülen mahkemede Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Fatih Okur’a mahkeme tarafından adli para cezası verilmesinin yanı sıra hükmün açıklanmasının ertelenmesi kararı verildi.
Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Fatih Okur’un bu hareketleri sonrasında Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’te zarar görmeye devam ediyor. Nitekim Sayıştay tarafından da bir süre önce Ürgüp Belediyesi denetlenmiş kararın da yakın zamanda açıklanacağı bekleniyor. Bu karar ile birlikte Ürgüp kamuoyu tarafından Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün kendisine bu denli zarar veren ismi neden ısrarla halen Belediye de görev yapmasına izin verildiği ise merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.