Eski Vekil, Kızılöz’ü mü destekliyor

SİYASET 03.10.2023 - 16:31, Güncelleme: 05.10.2023 - 11:06
 

Eski Vekil, Kızılöz’ü mü destekliyor

8 Ekim 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi kongresinde şu ana kadar 3 aday ben de varım dedi.
Yıllar önce bu görevi layıkıyla yürüten Av. Bülent Yumuş, mevcut İl Başkanı Tayfun Ceyhan ve adını siyasette yeni duyduğumuz Av. Levent Barış Kızılöz. Partili partisiz herkes tarafından sevilip sayılan Av. Bülent Yumuş ve mevcut İl Başkanı Tayfun Ceyhan’ın göreve talip olması uzun zamandır beklenirken, Av. Levent Barış Kızılöz’ün eski CHP Milletvekili Faruk Sarıaslan’ın ısrarı ve desteğiyle aday olduğu kulislerde konuşuluyor. Nevşehir’de uzun yıllar sonra Sol görüşten Milletvekili olan ancak ikinci dönem tekrar seçilemeyen 27. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan’ın İl Başkanlığı seçimine dahil olması bazı partilileri endişelendirmiş durumda. 8 Ekim Pazar günü yapılacak olan seçime Sarıaslan’ın katılıp katılmayacağı ve İl Başkanı adayı Kızılöz’e desteğini gösterip göstermeyeceği merak konusu.
8 Ekim 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi kongresinde şu ana kadar 3 aday ben de varım dedi.

Yıllar önce bu görevi layıkıyla yürüten Av. Bülent Yumuş, mevcut İl Başkanı Tayfun Ceyhan ve adını siyasette yeni duyduğumuz Av. Levent Barış Kızılöz.

Partili partisiz herkes tarafından sevilip sayılan Av. Bülent Yumuş ve mevcut İl Başkanı Tayfun Ceyhan’ın göreve talip olması uzun zamandır beklenirken, Av. Levent Barış Kızılöz’ün eski CHP Milletvekili Faruk Sarıaslan’ın ısrarı ve desteğiyle aday olduğu kulislerde konuşuluyor.

Nevşehir’de uzun yıllar sonra Sol görüşten Milletvekili olan ancak ikinci dönem tekrar seçilemeyen 27. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan’ın İl Başkanlığı seçimine dahil olması bazı partilileri endişelendirmiş durumda.

8 Ekim Pazar günü yapılacak olan seçime Sarıaslan’ın katılıp katılmayacağı ve İl Başkanı adayı Kızılöz’e desteğini gösterip göstermeyeceği merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.