CHP’de mevcut İl Başkanı Ceyhan, adaylığını açıkladı

SİYASET 03.10.2023 - 16:25, Güncelleme: 03.10.2023 - 16:25
 

CHP’de mevcut İl Başkanı Ceyhan, adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Tayfun Ceyhan İl binasında düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıkladı.
Ceyhan yapmış olduğu basın açıklamasına yaşanan terör olayını kınayarak başladı. Projelerim olduğunu ve hazırlıklarının tamamlandığını belirten Cumhuriyet Halk Partisdi İl Başkanı Tayfun Ceyhan; “ 8 Ekim 2023 Pazar günü yapılacak olan  38. Nevşehir il kongresinde partimizin Nevşehir'deki gücünü daha çok artırmak için ekibimle birlikte, bilgi birikim ve deneyimimizle bu kutlu göreve talip oldum. Aday olan diğer arkadaşlarıma başarılar dilerim. Nevşehir'i bir bütün olarak her alanda tanıyorum,  projelerim var hazırlıkları tamamladık. Sevgili delegeler bizi göreve getirmesi halinde bütün gücümüzü Nevşehir için harcayacağız. Partimizin kapımızı en zor günlerde kapatmadık, açık tuttuk, sorunlarla ilgilendik hizmete kaldığım yerden devam etmek istiyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Tayfun Ceyhan İl binasında düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıkladı.

Ceyhan yapmış olduğu basın açıklamasına yaşanan terör olayını kınayarak başladı. Projelerim olduğunu ve hazırlıklarının tamamlandığını belirten Cumhuriyet Halk Partisdi İl Başkanı Tayfun Ceyhan; “ 8 Ekim 2023 Pazar günü yapılacak olan  38. Nevşehir il kongresinde partimizin Nevşehir'deki gücünü daha çok artırmak için ekibimle birlikte, bilgi birikim ve deneyimimizle bu kutlu göreve talip oldum.

Aday olan diğer arkadaşlarıma başarılar dilerim. Nevşehir'i bir bütün olarak her alanda tanıyorum,  projelerim var hazırlıkları tamamladık. Sevgili delegeler bizi göreve getirmesi halinde bütün gücümüzü Nevşehir için harcayacağız. Partimizin kapımızı en zor günlerde kapatmadık, açık tuttuk, sorunlarla ilgilendik hizmete kaldığım yerden devam etmek istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.