Yumuş destek için geldi

SPOR 28.10.2023 - 16:35, Güncelleme: 28.10.2023 - 16:35
 

Yumuş destek için geldi

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligde ki 7. maçında konuk ettiği Muş 1984 Muşspor maçınına yoğun ilgi vardı.
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligde ki 7. maçında konuk ettiği Muş 1984 Muşspor’a 1-2 kaybettiği maçı izlemeye CHP’nin yeni seçilen İl Başkanı Bülent Yumuş’ta vardı. Demokrat Parti İl Başkanı Murat Kul, CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Altıntaş ve Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cengiz GÜLEN ile birlikte gelen CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş’un bir hayli heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligde ki 7. maçında konuk ettiği Muş 1984 Muşspor maçınına yoğun ilgi vardı.

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligde ki 7. maçında konuk ettiği Muş 1984 Muşspor’a 1-2 kaybettiği maçı izlemeye CHP’nin yeni seçilen İl Başkanı Bülent Yumuş’ta vardı.

Demokrat Parti İl Başkanı Murat Kul, CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Altıntaş ve Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cengiz GÜLEN ile birlikte gelen CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş’un bir hayli heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.