KAÇEP Başkanı Elif Salgıncı, MHP Kadın Kolları ve İl Başkanlığını ziyaret etti

SİYASET 10.03.2023 - 10:15, Güncelleme: 10.03.2023 - 10:28
 

KAÇEP Başkanı Elif Salgıncı, MHP Kadın Kolları ve İl Başkanlığını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Nevşehir Partisi'nde partililer arasında ziyaretler sürüyor.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları başkanlığına atanan Elif Salgıncı, Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Kadın Kolları ve İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kısa süre önce görevine atandıktan sonra çalışmalarına ve ziyaretlerine başlayan KAÇEP Başkanı Elif Salgıncı'nın ziyaret ettiği yerlerden biri de Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Kadın Kolları ve İl Başkanlığı oldu. İl ve Kadın Kolları Başkanlığı temsilcileri, görevine başlayan Elif Salgıncı'ya görevinde başarılar diledi. Görüşme sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi idarecileri hatıra fotoğrafı çekildiler.
Milliyetçi Hareket Nevşehir Partisi'nde partililer arasında ziyaretler sürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi  Nevşehir Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları başkanlığına atanan Elif Salgıncı, Milliyetçi Hareket Partisi  Nevşehir Kadın Kolları ve İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Kısa süre önce görevine atandıktan sonra çalışmalarına ve ziyaretlerine başlayan KAÇEP Başkanı Elif Salgıncı'nın ziyaret ettiği yerlerden biri de Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Kadın Kolları ve İl Başkanlığı oldu. İl ve Kadın Kolları Başkanlığı temsilcileri, görevine başlayan Elif Salgıncı'ya görevinde başarılar diledi.

Görüşme sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi idarecileri hatıra fotoğrafı çekildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.