Kurugöl-Doğala köyü arasında ikinci kat asfalt kaplama çalışması yapılıyor

NEVŞEHİR 21.06.2024 - 09:53, Güncelleme: 21.06.2024 - 09:53
 

Kurugöl-Doğala köyü arasında ikinci kat asfalt kaplama çalışması yapılıyor

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekiplerince Acıgöl ilçesine bağlı Kurugöl köyü ile Doğala köyü arasında bulunan yola ikinci kat asfalt kaplama çalışmaları yapımına başlandı.
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekiplerince Kurugöl-Doğala köyü arasında yer alan uzunluğu 7 kilometre olan yolda ikinci kat asfalt çalışmalarına başlanıldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamada, “2024 Yılında Yapılacak Yol Programımızda yer alan Kurugöl-Doğala Arasında yer alan uzunluğu 7.3 km, eni 7 metre olan yolda İdaremiz Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince II. Kat Asfalt çalışması başlatılmıştır. Yapılan çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi hedeflenmekte olup, çalışmalarımız bitirildiğinde söz konusu güzergahı kullanan Kurugöl ve Doğala Köylerimizde yaşayan Vatandaşlarımızın ulaşımları daha güvenli ve konforlu hale gelecektir. Söz konusu yolun yapımında emeği geçen başta Valimiz Ali Fidan’a, Nevşehir Milletvekillerimize, İl Genel Meclisi Başkanı ve Üyelerimize ve yolun yapımında emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyoruz” denildi.  
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekiplerince Acıgöl ilçesine bağlı Kurugöl köyü ile Doğala köyü arasında bulunan yola ikinci kat asfalt kaplama çalışmaları yapımına başlandı.

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekiplerince Kurugöl- Doğala köyü arasında yer alan uzunluğu 7 kilometre olan yolda ikinci kat asfalt çalışmalarına başlanıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamada, “2024 Yılında Yapılacak Yol Programımızda yer alan Kurugöl- Doğala Arasında yer alan uzunluğu 7.3 km, eni 7 metre olan yolda İdaremiz Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince II. Kat Asfalt çalışması başlatılmıştır. Yapılan çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi hedeflenmekte olup, çalışmalarımız bitirildiğinde söz konusu güzergahı kullanan Kurugöl ve Doğala Köylerimizde yaşayan Vatandaşlarımızın ulaşımları daha güvenli ve konforlu hale gelecektir. Söz konusu yolun yapımında emeği geçen başta Valimiz Ali Fidan’a, Nevşehir Milletvekillerimize, İl Genel Meclisi Başkanı ve Üyelerimize ve yolun yapımında emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyoruz” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.