Mahalleler Pırıl Pırıl Oluyor

NEVŞEHİR 13.06.2024 - 08:27, Güncelleme: 13.06.2024 - 08:27
 

Mahalleler Pırıl Pırıl Oluyor

Kurban Bayramı tatilinde birçok birimi ile görevde olacak olan Nevşehir Belediyesi, bayram öncesinde mahallelerde temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
‘Temiz Şehir Nevşehir’ hedefiyle çalışmalarına yön veren Nevşehir Belediyesi, bayram öncesinde mahallelerde yoğun bir çalışma yürütüyor. Dün Bekdik ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde bu kapsamda yoğun bir çalışma yürüten belediye ekipleri bugün 2000 Evler Mahallesi’ndeydi. Sabah erken saatlerde 2000 Evler Mahallesi TOKİ Konutları bölgesinde toplanan belediye ekipleri, gün boyu bu bölgede temizlik, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İler’in de katıldığı çalışmalarda park, cadde ve sokaklarda detaylı bir temizlik çalışması yapan ekipleri, ayrıca menfez ve mazgalları temizleyerek ağaçları budadı.  
Kurban Bayramı tatilinde birçok birimi ile görevde olacak olan Nevşehir Belediyesi, bayram öncesinde mahallelerde temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

‘Temiz Şehir Nevşehir’ hedefiyle çalışmalarına yön veren Nevşehir Belediyesi, bayram öncesinde mahallelerde yoğun bir çalışma yürütüyor. Dün Bekdik ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde bu kapsamda yoğun bir çalışma yürüten belediye ekipleri bugün 2000 Evler Mahallesi’ndeydi.

Sabah erken saatlerde 2000 Evler Mahallesi TOKİ Konutları bölgesinde toplanan belediye ekipleri, gün boyu bu bölgede temizlik, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İler’in de katıldığı çalışmalarda park, cadde ve sokaklarda detaylı bir temizlik çalışması yapan ekipleri, ayrıca menfez ve mazgalları temizleyerek ağaçları budadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.