Meral Akşener, Nevşehir’e geliyor

SİYASET 04.04.2024 - 16:32, Güncelleme: 04.04.2024 - 16:32
 

Meral Akşener, Nevşehir’e geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın Nevşehir’e geliyor.
31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında İYİ Parti’den Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı, İYİ Parti’nin Türkiye’de ki tek İl Belediyesi oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de yarın Nevşehir’e gelerek Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı tebrik ederek vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür edecek.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın ilk olarak 18.30’da Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek. Akşener daha sonra Nevşehir2de iftar programına katılacak. İftar programında da iftara katılan vatandaşlara hitap edecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener program sonrasında Ankara’ya dönecek.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın Nevşehir’e geliyor.

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında İYİ Parti’den Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı, İYİ Parti’nin Türkiye’de ki tek İl Belediyesi oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de yarın Nevşehir’e gelerek Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı tebrik ederek vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür edecek. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın ilk olarak 18.30’da Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek. Akşener daha sonra Nevşehir2de iftar programına katılacak. İftar programında da iftara katılan vatandaşlara hitap edecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener program sonrasında Ankara’ya dönecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.