Modifiye Araç Festivali Başlıyor

İLÇELER 24.05.2024 - 14:02, Güncelleme: 24.05.2024 - 14:02
 

Modifiye Araç Festivali Başlıyor

Gülşehir Belediyesi, NEVFEST işbirliği ile modifiyeli araçlar ve modifiye tutkunları 26 Mayıs Pazar günü Gülşehir İlçesinde bir araya gelecek. Festivale 50 farklı şehirden özel modifiyeli araçlar katılacak.
Gençlerin talepleri çerçevesinde sosyal ve kültürel etkinliklerin düzenlenmesine önem veren Gülşehir Belediyesi, Modifiye Araç Festivali ile bu kez modifiye araç tutkunlarını buluşturacak. Gülşehir Belediyesi ve Nevşehir Otomobil Sevenler Derneği (NEVFEST) iş birliğiyle düzenlenecek festival, Gülşehir Yeni Pazar Alanında gerçekleştirilecek. 26 Mayıs 2024 Pazar günü saat 09.00’da başlayacak olan ve çeşitli yarışmaların yer alacağı festivalde modifiye araçlar teknik donanımları ve aksesuarlarıyla görücüye çıkacak. Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi; "Kıymetli gençler ve hemşerilerim, 1 haftada üçüncü kez bir ilki daha beraber yaşayacağız. 26 Mayıs Pazar günü Modifiye Festivalimize özellikle siz gençleri ve bütün hemşerilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Kültür, sanat ve tanıtım festivalleri kadar siz gençlerimizin de tutkularına kulak veriyoruz. Unutmayın modifiyesiz araç giremez" dedi. 50 farklı şehirden özel modifiyeli araçlar ve modifiye tutkunları 26 Mayıs Pazar günü Nevşehir'in Gülşehir İlçesinde bir araya geliyor. Festivalde Dünya Şampiyonları ve Türkiye Şampiyonları da var 26 Mayıs 2024 Pazar Günü Düzenlenecek Olan 1.ci Gülşehir Modifiye Fest Etkinlik Alanına Sadece Modifiyeli Araçlar Alınacak.  Güzellik yarışması Basıklık yarışması Desibel yarışması Tarih: 26 Mayıs 2024 Yer: Gülşehir Yeni Pazar Alanı Saat: 09.00-18.00 arası Yaya girişi ücretsiz Modifiyesiz araç girişi yoktur.
Gülşehir Belediyesi, NEVFEST işbirliği ile modifiyeli araçlar ve modifiye tutkunları 26 Mayıs Pazar günü Gülşehir İlçesinde bir araya gelecek. Festivale 50 farklı şehirden özel modifiyeli araçlar katılacak.

Gençlerin talepleri çerçevesinde sosyal ve kültürel etkinliklerin düzenlenmesine önem veren Gülşehir Belediyesi, Modifiye Araç Festivali ile bu kez modifiye araç tutkunlarını buluşturacak.

Gülşehir Belediyesi ve Nevşehir Otomobil Sevenler Derneği (NEVFEST) iş birliğiyle düzenlenecek festival,  Gülşehir Yeni Pazar Alanında gerçekleştirilecek. 26 Mayıs 2024 Pazar günü saat 09.00’da başlayacak olan ve çeşitli yarışmaların yer alacağı festivalde modifiye araçlar teknik donanımları ve aksesuarlarıyla görücüye çıkacak.

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi; "Kıymetli gençler ve hemşerilerim, 1 haftada üçüncü kez bir ilki daha beraber yaşayacağız. 26 Mayıs Pazar günü Modifiye Festivalimize özellikle siz gençleri ve bütün hemşerilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Kültür, sanat ve tanıtım festivalleri kadar siz gençlerimizin de tutkularına kulak veriyoruz. Unutmayın modifiyesiz araç giremez" dedi.

50 farklı şehirden özel modifiyeli araçlar ve modifiye tutkunları 26 Mayıs Pazar günü Nevşehir'in Gülşehir İlçesinde bir araya geliyor. Festivalde Dünya Şampiyonları ve Türkiye Şampiyonları da var

26 Mayıs 2024 Pazar Günü Düzenlenecek Olan 1.ci Gülşehir Modifiye Fest Etkinlik Alanına Sadece Modifiyeli Araçlar Alınacak.

 Güzellik yarışması

Basıklık yarışması

Desibel yarışması

Tarih: 26 Mayıs 2024

Yer: Gülşehir Yeni Pazar Alanı

Saat: 09.00-18.00 arası

Yaya girişi ücretsiz

Modifiyesiz araç girişi yoktur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.