Nar'da camiler Ramazan ayına hazır

NEVŞEHİR 09.03.2024 - 14:25, Güncelleme: 09.03.2024 - 14:34
 

Nar'da camiler Ramazan ayına hazır

Nar Belediyesi, Ramazan'da vatandaşların ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için camilerde detaylı temizlik çalışmasını tamamladı.
Nar Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan'da vatandaşların ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için camilerde detaylı temizlik çalışmasını tamamladı. “Ramazan Ayı Öncesi Camilerimizde Temizlik Çalışması Tamamlandı” Nar Belediyesi ekipleri tarafından, camilerin iç ve dış temizliği bitirilerek Ramazan'a hazır hale getirildi. Vatandaşların daha temiz bir ortamda ibadetlerini yerine getirmesi için ekipler öncelikle camii içerisini daha sonra lavaboları hijyenik olarak köpükle temizleme işlemini gerçekleştirdiler. Nar Belediyesi ekipleri tarafından camilerde başlatılan temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı. Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, yaptığı açıklamada başta Nar ve Nevşehir halkı ile tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlayarak bu mübarek ayın huzur, barış ve bereket getirmesini diledi.
Nar Belediyesi, Ramazan'da vatandaşların ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için camilerde detaylı temizlik çalışmasını tamamladı.


Nar Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan'da vatandaşların ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için camilerde detaylı temizlik çalışmasını tamamladı.

Ramazan Ayı Öncesi Camilerimizde Temizlik Çalışması Tamamlandı”

Nar Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nar Belediyesi ekipleri tarafından, camilerin iç ve dış temizliği bitirilerek Ramazan'a hazır hale getirildi. Vatandaşların daha temiz bir ortamda ibadetlerini yerine getirmesi için ekipler öncelikle camii içerisini daha sonra lavaboları hijyenik olarak köpükle temizleme işlemini gerçekleştirdiler. Nar Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nar Belediyesi ekipleri tarafından camilerde başlatılan temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, yaptığı açıklamada başta Nar ve Nevşehir halkı ile tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlayarak bu mübarek ayın huzur, barış ve bereket getirmesini diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.