Nevşehir Belediyesi EMITT Fuarında

NEVŞEHİR 06.02.2024 - 12:59, Güncelleme: 06.02.2024 - 12:59
 

Nevşehir Belediyesi EMITT Fuarında

Nevşehir Belediyesi, 6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek ve dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan 27’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini aldı. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran da fuarın açılışına katıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları'nın kurumsal sponsorluğunda ve iş ortaklığında düzenlenen EMITT, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) iş birliğiyle gerçekleştiriliyor. 95 ülkeden 595’den fazla katılımcının yer alacağı fuarda Nevşehir ve Kapadokya bölgesi, Kapadokya Alan Başkanlığı öncülüğünde, belediyeler ve turizm birlikleri tarafından dünyaya tanıtılıyor. Hall 7ve 7181 numaralı stantta misafirlerini ağırlayan Kapadokya standı içerisinde Nevşehir Belediyesi, Ürgüp Belediyesi, Gülşehir Belediyesi, Kozaklı Belediyesi, Hacıbektaş Belediyesi, Avanos Belediyesi, Ortahisar Belediyesi, Göreme Belediyesi, Uçhisar Belediyesi, Nar Belediyesi, Kapadokya Alan Başkanlığı, Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB), NTSO, KAPTİD desk açtı. Kapadokya ile özdeşleşen dev bir sıcak hava balonu ve çömlek yapımı deneyim alanıyla ziyaretçilerin dikkatini çeken stantta, tüm paydaşlar Kapadokya’nın tarihi kültürel ve doğal zenginliklerini tanıtacak. Fuarın açılışına beraberinde Başkan Yardımcısı Furkan Feralan ve Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Korkmazer ile birlikte katılan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, turizm sektörünün tüm ulusal ve uluslararası paydaşlarının sürdürülebilir iş birlikleri oluşturacakları fuarın Nevşehir ve Kapadokya bölgesi için oldukça önemli olduğunu kaydetti. Savran, Nevşehir Belediyesi standında ağırlanan Türk ve yabancı misafirlere ve turizm sektörü temsilcilerine Nevşehir ve Kapadokya bölgesi hakkında bilgilendirmeler yapılarak Nevşehir Belediyesi tarafından turizme kazandırılan Nevşehir Kalesi çevresindeki dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezinin tanıtıldığını ifade etti. Ziyaretçilere Nevşehir Belediyesi görevlileri tarafından Nevşehir’e özgü yöresel lezzetlerin de ikram edildiğini söyleyen Savran, İstanbul’da yaşayan tüm Nevşehirlileri Nevşehir Belediyesi standına davet etti.  
Nevşehir Belediyesi, 6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek ve dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan 27’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini aldı. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran da fuarın açılışına katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları'nın kurumsal sponsorluğunda ve iş ortaklığında düzenlenen EMITT, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) iş birliğiyle gerçekleştiriliyor.

95 ülkeden 595’den fazla katılımcının yer alacağı fuarda Nevşehir ve Kapadokya bölgesi, Kapadokya Alan Başkanlığı öncülüğünde, belediyeler ve turizm birlikleri tarafından dünyaya tanıtılıyor.

Hall 7ve 7181 numaralı stantta misafirlerini ağırlayan Kapadokya standı içerisinde Nevşehir Belediyesi, Ürgüp Belediyesi, Gülşehir Belediyesi, Kozaklı Belediyesi, Hacıbektaş Belediyesi, Avanos Belediyesi, Ortahisar Belediyesi, Göreme Belediyesi, Uçhisar Belediyesi, Nar Belediyesi, Kapadokya Alan Başkanlığı, Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB), NTSO, KAPTİD desk açtı.

Kapadokya ile özdeşleşen dev bir sıcak hava balonu ve çömlek yapımı deneyim alanıyla ziyaretçilerin dikkatini çeken stantta, tüm paydaşlar Kapadokya’nın tarihi kültürel ve doğal zenginliklerini tanıtacak.

Fuarın açılışına beraberinde Başkan Yardımcısı Furkan Feralan ve Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Korkmazer ile birlikte katılan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, turizm sektörünün tüm ulusal ve uluslararası paydaşlarının sürdürülebilir iş birlikleri oluşturacakları fuarın Nevşehir ve Kapadokya bölgesi için oldukça önemli olduğunu kaydetti.

Savran, Nevşehir Belediyesi standında ağırlanan Türk ve yabancı misafirlere ve turizm sektörü temsilcilerine Nevşehir ve Kapadokya bölgesi hakkında bilgilendirmeler yapılarak Nevşehir Belediyesi tarafından turizme kazandırılan Nevşehir Kalesi çevresindeki dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezinin tanıtıldığını ifade etti. Ziyaretçilere Nevşehir Belediyesi görevlileri tarafından Nevşehir’e özgü yöresel lezzetlerin de ikram edildiğini söyleyen Savran, İstanbul’da yaşayan tüm Nevşehirlileri Nevşehir Belediyesi standına davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.