Nevşehir Belediyespor Berabere Kaldı

SPOR 05.10.2024 - 17:35, Güncelleme: 05.10.2024 - 17:35
 

Nevşehir Belediyespor Berabere Kaldı

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 5.haftasında Gazi Stadyumunda konuk ettiği Kelkit Hürriyetspor ile 0-0 berabere kaldı.
TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 5.Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kelkit Hürriyetspor ile karşılaştı. İlk yarıda etkisiz bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor geliştirdiği cılız ataklar ile rakip kalede etkili olmaya çalışırken konuk ekip Kelkit Belediyespor ise maçın ilk yarısında 1 net gol pozisyonundan yararlanamamasının ardından maçta ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresine oyuncu değişiklikleri ile başlayan Nevşehir Belediyespor maçın ikinci yarısında da sahada bir varlık gösteremezken konuk ekip Kelkit Hürriyetspor ile kontra ataklar ile gol aradı. Karşılaşmanın 90 dakikası da 0-0 eşitlikle tamamlandı. Bu skorun ardından Nevşehir Belediyespor puanını 5’e çıkartırken maç fazlasıyla 9.sıraya yükseldi.
TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 5.haftasında Gazi Stadyumunda konuk ettiği Kelkit Hürriyetspor ile 0-0 berabere kaldı.

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Belediye spor ligin 5.Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kelkit Hürriyet spor ile karşılaştı. İlk yarıda etkisiz bir oyun sergileyen Nevşehir spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Belediye spor geliştirdiği cılız ataklar ile rakip kalede etkili olmaya çalışırken konuk ekip Kelkit spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Belediye spor ise maçın ilk yarısında 1 net gol pozisyonundan yararlanamamasının ardından maçta ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci devresine oyuncu değişiklikleri ile başlayan Nevşehir spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Belediye spor maçın ikinci yarısında da sahada bir varlık gösteremezken konuk ekip Kelkit Hürriyet spor ile kontra ataklar ile gol aradı. Karşılaşmanın 90 dakikası da 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Bu skorun ardından Nevşehir spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Belediye spor puanını 5’e çıkartırken maç fazlasıyla 9.sıraya yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.