Nevşehir Belediyespor sezona 1 puan ile başladı

SPOR 09.09.2023 - 18:11, Güncelleme: 09.09.2023 - 18:11
 

Nevşehir Belediyespor sezona 1 puan ile başladı

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda Tokat Belediyesi Plevnespor ile 1-1 berabere kaldı.
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor sezonun ilk maçında Gazi Stadyumunda Tokat Belediyesi Plevnespor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında her iki takımda vasat bir oyun sergilerken ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf konuk ekip Tokat Belediyesi Plevnespor oldu. Konuk ekip maçın 55.dakikasında Berk Kal’ın kafa vuruşu ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra maç karşılıklı ataklar ile geçilirken mücadelenin 62.dakikasında Nevşehir Belediyespor serbest vuruş kazandı. Tokat Belediyesi Plevnespor ceza sahasına kullanılan serbest vuruşta iyi yükselen Ömer Yıldırım’ın kafa vuruşu Nevşehir Belediyespor golü buldu. Bu dakikanın ardından mücadele yine her iki takımın karşılıklı atakları ile geçerken mücadelenin 90 dakikası 1-1 eşitlikle sona erdi.
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda Tokat Belediyesi Plevnespor ile 1-1 berabere kaldı.

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor sezonun ilk maçında Gazi Stadyumunda Tokat Belediyesi Plevnespor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında her iki takımda vasat bir oyun sergilerken ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf konuk ekip Tokat Belediyesi Plevnespor oldu. Konuk ekip maçın 55.dakikasında Berk Kal’ın kafa vuruşu ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra maç karşılıklı ataklar ile geçilirken mücadelenin 62.dakikasında Nevşehir Belediyespor serbest vuruş kazandı. Tokat Belediyesi Plevnespor ceza sahasına kullanılan serbest vuruşta iyi yükselen Ömer Yıldırım’ın kafa vuruşu Nevşehir Belediyespor golü buldu. Bu dakikanın ardından mücadele yine her iki takımın karşılıklı atakları ile geçerken mücadelenin 90 dakikası 1-1 eşitlikle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.