Nevşehir Ticaret Borsası’ndan Üyelerine Ziyaret

NEVŞEHİR 02.02.2024 - 13:11, Güncelleme: 02.02.2024 - 13:42
 

Nevşehir Ticaret Borsası’ndan Üyelerine Ziyaret

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve beraberindeki heyet Borsa üyelerini ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve beraberindeki heyet Borsa üyelerini işyerlerinde ziyaret ettiler. Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Erdoğan ve Genel Sekreter Uslu Tombalak Gülşehir, Hacıbektaş, Acıgöl, Kozaklı, Kalaba, Avanos, Ortahisar ve Ürgüp bölgesinde bulunan üyelerine ziyarette bulundu. 2024 yılı ziyaret programı kapsamında gerçekleştirilen üye ziyaretlerinde; Borsa çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi aktarımında bulunarak borsa üyelerinin sorun, istek ve çözüm önerilerini aldılar. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve diğer resmi makamlar aracılığı ile sorunlarına çözümler üretmeye ve taleplerini iletmeye devam edeceklerini ilettiler. 2023 Yılının değerlendirildiği ve istişarelerde bulunulduğu ziyaretin sonunda 2024 yılı için Borsa üyelerine sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı bir yıl olması temennisinde bulundular. Başkan Salaş: “Her zaman yanınızdayız” Ticaret Borsası üyelerini iş yerlerinde ziyaret eden Borsa Başkanı Salaş, üyelerin görüş ve önerilerini alarak hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Yeni yıl dolayısıyla, Ticaret Borsası`na üye olan esnafları ziyaret etmek amacıyla üyeleri ziyaret ettiklerini belirten Borsa Başkanı Salaş, çalışmalarda özellikle iştigal alanındaki konulara ağırlık vererek çalışmalarının üyeler tarafından olumlu bulunmasının kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Gülşehir, Hacıbektaş, Acıgöl, Kozaklı, Kalaba, Avanos, Ortahisar ve Ürgüp bölgesindeki Ticaret Borsası`na üye esnafları ziyaret ederek borsamızın faaliyetleri hakkında bilgiler verip, onlarla fikir alışverişinde bulunduk. Tüm üyelerimize hayırlı bol kazançlar diliyorum " dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren üyeler ise Borsa yönetimine başarılar diledi.    
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve beraberindeki heyet Borsa üyelerini ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve beraberindeki heyet Borsa üyelerini işyerlerinde ziyaret ettiler.

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Erdoğan ve Genel Sekreter Uslu Tombalak Gülşehir, Hacıbektaş, Acıgöl, Kozaklı, Kalaba, Avanos, Ortahisar ve Ürgüp bölgesinde bulunan üyelerine ziyarette bulundu.

2024 yılı ziyaret programı kapsamında gerçekleştirilen üye ziyaretlerinde; Borsa çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi aktarımında bulunarak borsa üyelerinin sorun, istek ve çözüm önerilerini aldılar. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve diğer resmi makamlar aracılığı ile sorunlarına çözümler üretmeye ve taleplerini iletmeye devam edeceklerini ilettiler.

2023 Yılının değerlendirildiği ve istişarelerde bulunulduğu ziyaretin sonunda 2024 yılı için Borsa üyelerine sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı bir yıl olması temennisinde bulundular.

Başkan Salaş: “Her zaman yanınızdayız”

Ticaret Borsası üyelerini iş yerlerinde ziyaret eden Borsa Başkanı Salaş, üyelerin görüş ve önerilerini alarak hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Yeni yıl dolayısıyla, Ticaret Borsası`na üye olan esnafları ziyaret etmek amacıyla üyeleri ziyaret ettiklerini belirten Borsa Başkanı Salaş, çalışmalarda özellikle iştigal alanındaki konulara ağırlık vererek çalışmalarının üyeler tarafından olumlu bulunmasının kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Gülşehir, Hacıbektaş, Acıgöl, Kozaklı, Kalaba, Avanos, Ortahisar ve Ürgüp bölgesindeki Ticaret Borsası`na üye esnafları ziyaret ederek borsamızın faaliyetleri hakkında bilgiler verip, onlarla fikir alışverişinde bulunduk. Tüm üyelerimize hayırlı bol kazançlar diliyorum " dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren üyeler ise Borsa yönetimine başarılar diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.