Rasim Arı Dur Durak Bilmiyor

SİYASET 27.01.2024 - 09:09, Güncelleme: 27.01.2024 - 09:09
 

Rasim Arı Dur Durak Bilmiyor

Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı gece gündüz demeden 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri öncesi Nevşehir halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor.
  Seçim çalışmaları kapsamında Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Rasim Arı, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan oldukça memnun görünürken  seçmenlere temiz, üreten, çalmayan ve çaldırmayan bir Nevşehir yönetimi  sözü veriyor.  Arı Nevşehir halkının belediyeden beklentilerini dinliyor sorunlarını not alıyor aldığı sorunlar için  "projelerimiz hazır, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı,  Nevşehir Belediye Başkanı seçildiğimde sorunları tek tek çözeceğim" diye konuştu. 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarına hiç ara vermeden devam eden Rasim Arı  yağmur çamur demeden Nevşehir’i karış karış gezmeye devam ediyor. Sürekli esnaf ziyareti yapan  Arı halkın da büyük ilgi gösterdiği görülüyor.  Birçok farklı siyasi parti mensubu vatandaşa ise Rasim Arı'nın şahsından dolayı  oy vereceğini söylüyor.  
Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı gece gündüz demeden 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri öncesi Nevşehir halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

 

Seçim çalışmaları kapsamında Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Rasim Arı, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan oldukça memnun görünürken  seçmenlere temiz, üreten, çalmayan ve çaldırmayan bir Nevşehir yönetimi  sözü veriyor. 

Arı Nevşehir halkının belediyeden beklentilerini dinliyor sorunlarını not alıyor aldığı sorunlar için  "projelerimiz hazır, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı,  Nevşehir Belediye Başkanı seçildiğimde sorunları tek tek çözeceğim" diye konuştu.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarına hiç ara vermeden devam eden Rasim Arı  yağmur çamur demeden Nevşehir’i karış karış gezmeye devam ediyor. Sürekli esnaf ziyareti yapan  Arı halkın da büyük ilgi gösterdiği görülüyor. 

Birçok farklı siyasi parti mensubu vatandaşa ise Rasim Arı'nın şahsından dolayı  oy vereceğini söylüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.