Rektör Karasar’dan NTB Başkanı Salaş’a hayırlı olsun ziyareti

NEVŞEHİR 09.11.2022 - 16:25, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Rektör Karasar’dan NTB Başkanı Salaş’a hayırlı olsun ziyareti

Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş’ı ziyaret etti.
    Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanlığı’na güven tazeleyerek yeniden seçilen İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret eden Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, kendilerine ve yönetimine görevlerinin hayırlı olması ile birlikte başarılı çalışmalar temennisinde bulundu. Rektör Karasar, üniversite – şehir iş birliğine büyük önem veren üniversite olarak, Nevşehir Ticaret Borsası ile yürüttükleri proje ve çalışmaların bundan sonra da artarak devam edeceğini kaydetti. Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Üyesi Ziya Yüksel'inde yer aldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Salaş ise, Rektör Karasar’a teşekkür etti. Kapadokya Üniversitesi (KÜN)’ün şehrin sahip olduğu değerleriyle kalkınmasına yönelik yürütmüş oldukları çalışmaların kayda değer olduğunu belirten Başkan Salaş ayrıca, Nevşehir Ticaret Borsası ve yönetimi olarak bundan sonra da üniversiteye olan desteklerinin devam edeceğini söyledi. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf iyi dilek ve temennilerle sona erdi.
Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş’ı ziyaret etti.

 

 

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanlığı’na güven tazeleyerek yeniden seçilen İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret eden Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, kendilerine ve yönetimine görevlerinin hayırlı olması ile birlikte başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.

Rektör Karasar, üniversite – şehir iş birliğine büyük önem veren üniversite olarak, Nevşehir Ticaret Borsası ile yürüttükleri proje ve çalışmaların bundan sonra da artarak devam edeceğini kaydetti.

Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Üyesi Ziya Yüksel'inde yer aldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Salaş ise, Rektör Karasar’a teşekkür etti.

Kapadokya Üniversitesi (KÜN)’ün şehrin sahip olduğu değerleriyle kalkınmasına yönelik yürütmüş oldukları çalışmaların kayda değer olduğunu belirten Başkan Salaş ayrıca, Nevşehir Ticaret Borsası ve yönetimi olarak bundan sonra da üniversiteye olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.