Sağanak Yağmurda Belediye Ekipleri Görev Başında

NEVŞEHİR 29.05.2024 - 08:27, Güncelleme: 29.05.2024 - 08:27
 

Sağanak Yağmurda Belediye Ekipleri Görev Başında

Nevşehir’de etkili olan sağanak yağış dolayısıyla Nevşehir Belediyesi ekipleri, su taşkınlarını engellemek ve yağıştan etkilenen vatandaşlara yardım etmek için yoğun bir çalışma sergiliyor.
Nevşehir’de öğle saatlerinden itibaren etkisini gösteren yağışlı hava, zaman zaman sağanak yağışlar halinde devam ediyor. Sağanak yağmur sırasında belediye ekipleri sahada yoğun bir çalışma içerisine girdi. Sel ve su baskınlarını önlemek amacıyla yağmur öncesinde şehrin kritik birçok noktasında çalışmaya başlayan belediye ekipleri, yağmur esnasında da canla başla çalışmalarını sürdürdü. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da, sağanak yağmur süresince görev yapan belediye ekiplerinin çalışmalarını sahada koordine etti. Beraberinde başkan yardımcısı Ahmet Çöler ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve 20 Temmuz Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Arı, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.  
Nevşehir’de etkili olan sağanak yağış dolayısıyla Nevşehir Belediyesi ekipleri, su taşkınlarını engellemek ve yağıştan etkilenen vatandaşlara yardım etmek için yoğun bir çalışma sergiliyor.

Nevşehir’de öğle saatlerinden itibaren etkisini gösteren yağışlı hava, zaman zaman sağanak yağışlar halinde devam ediyor. Sağanak yağmur sırasında belediye ekipleri sahada yoğun bir çalışma içerisine girdi. Sel ve su baskınlarını önlemek amacıyla yağmur öncesinde şehrin kritik birçok noktasında çalışmaya başlayan belediye ekipleri, yağmur esnasında da canla başla çalışmalarını sürdürdü.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da, sağanak yağmur süresince görev yapan belediye ekiplerinin çalışmalarını sahada koordine etti. Beraberinde başkan yardımcısı Ahmet Çöler ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve 20 Temmuz Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Arı, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.