Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Nevşehir’e geliyor

SİYASET 05.10.2024 - 14:05, Güncelleme: 05.10.2024 - 14:05
 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Nevşehir’e geliyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye Buluşmaları” kapsamında 7 Ekim Pazartesi günü Nevşehir’e geliyor.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacı, Türkiye Buluşmaları kapsamında 7 Ekim Pazartesi günü Nevşehir’e geliyor. Bakan Kacı Nevşehir ziyaretine AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek başlamasının ardından burada parti teşkilatlarıyla buluşacak. Daha sonra Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı ziyaret edecek olan Bakan Kacır, Avanos Hükümet Konağı’nın temel atma programına katılmak üzere Avanos ilçesine geçecek. Temel atma töreninin ardından ilçede esnaf ziyaretlerinde bulunacak olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır akşam yemeğinde ise sanayici ve işadamları ile bir araya gelecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır günün son programında ise gençlik buluşmasında gençler ile bir araya gelecek.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye Buluşmaları” kapsamında 7 Ekim Pazartesi günü Nevşehir’e geliyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacı, Türkiye Buluşmaları kapsamında 7 Ekim Pazartesi günü Nevşehir’e geliyor. Bakan Kacı Nevşehir ziyaretine AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek başlamasının ardından burada parti teşkilatlarıyla buluşacak. Daha sonra Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı ziyaret edecek olan Bakan Kacır, Avanos Hükümet Konağı’nın temel atma programına katılmak üzere Avanos ilçesine geçecek. Temel atma töreninin ardından ilçede esnaf ziyaretlerinde bulunacak olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır akşam yemeğinde ise sanayici ve işadamları ile bir araya gelecek.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır günün son programında ise gençlik buluşmasında gençler ile bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.