Saraybosna'da düzenlenecek Taeikwondo şampiyonasına katılacaklar

SPOR 21.11.2023 - 08:36, Güncelleme: 21.11.2023 - 08:36
 

Saraybosna'da düzenlenecek Taeikwondo şampiyonasına katılacaklar

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Taekwondo takımının sporcusu Bahattin Batuhan Baş, Türk Taekwondo Milli Takımı adına 22 - 26 Kasım 2023 tarihleri arasında Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenecek olan Balkan Taekwondo Şampiyonasına katılacak.
Bahattin Batuhan Baş ve Büyükler Milli Takım Antrenörü Recep Işık, şampiyonaya katılmak için Nevşehir’den ayrılmadan önce Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’i ziyaret etti. İl Müdürü Özdemir, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Taekwondo takımından sporcuların Milli Takıma seçilmelerinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirerek, sporcunun Milli Takıma seçilerek Balkan Şampiyonasına katılmasında büyük emeği bulunan Büyükler Milli Takım Antrenörü Recep Işık’a teşekkür ederek sporcu Bahattin Batuhan Baş’a ise Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenecek olan şampiyonada başarılar diledi. İl Müdürü Özdemir, ziyarette yapmış olduğu konuşmasında ayrıca şunları dile getirdi: “İlimizde sporun ve sporcunun gelişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Müdürlüğümüz bünyesinde onlarca spor branşında ileride çok başarılı olacaklarına inandığımız çok sayıda yetenekli genç sporcularımız bulunuyor. Sporcularımız, gelişimlerini devam ettirmeleri için müdürlüğümüz bünyesinde uzman antrenörlerimizle çalışmalarına devam ediyorlar. Bizde yine sporcularımızın ileride başarılı olmaları için elimizden geldiğince destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bugün Bahattin Batuhan Baş ilimizi Milli Takımda temsil ederek ülkemiz adına yarışacak. Sporcumuza katılacak olduğu şampiyonada başarılar diliyorum. İlerleyen yıllarda ilimizden Milli Takımlarda Nevşehir’imizi ve Ülkemizi başarı ile temsil edecek sporcuların yetişeceğine eminim” dedi.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Taekwondo takımının sporcusu Bahattin Batuhan Baş, Türk Taekwondo Milli Takımı adına 22 - 26 Kasım 2023 tarihleri arasında Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenecek olan Balkan Taekwondo Şampiyonasına katılacak.

Bahattin Batuhan Baş ve Büyükler Milli Takım Antrenörü Recep Işık, şampiyonaya katılmak için Nevşehir’den ayrılmadan önce Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’i ziyaret etti. İl Müdürü Özdemir, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Taekwondo takımından sporcuların Milli Takıma seçilmelerinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirerek, sporcunun Milli Takıma seçilerek Balkan Şampiyonasına katılmasında büyük emeği bulunan Büyükler Milli Takım Antrenörü Recep Işık’a teşekkür ederek sporcu Bahattin Batuhan Baş’a ise Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenecek olan şampiyonada başarılar diledi.

İl Müdürü Özdemir, ziyarette yapmış olduğu konuşmasında ayrıca şunları dile getirdi: “İlimizde sporun ve sporcunun gelişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Müdürlüğümüz bünyesinde onlarca spor branşında ileride çok başarılı olacaklarına inandığımız çok sayıda yetenekli genç sporcularımız bulunuyor. Sporcularımız, gelişimlerini devam ettirmeleri için müdürlüğümüz bünyesinde uzman antrenörlerimizle çalışmalarına devam ediyorlar. Bizde yine sporcularımızın ileride başarılı olmaları için elimizden geldiğince destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bugün Bahattin Batuhan Baş ilimizi Milli Takımda temsil ederek ülkemiz adına yarışacak. Sporcumuza katılacak olduğu şampiyonada başarılar diliyorum. İlerleyen yıllarda ilimizden Milli Takımlarda Nevşehir’imizi ve Ülkemizi başarı ile temsil edecek sporcuların yetişeceğine eminim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.