Seramik kurslarına en çok çocuklar ilgi gösterdi

İLÇELER 21.09.2023 - 12:38, Güncelleme: 21.09.2023 - 12:38
 

Seramik kurslarına en çok çocuklar ilgi gösterdi

NEVŞEHİR(MHA) Avanos belediyesince açılan seramik kurslarına en çok çocuklar ilgili gösterdiler.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Seramik Atölyesinde 2022 ve 2023 sezonlarında 39'u özel gereksinimli çocuklar olmak üzere 170 çocuk ve 40 yetişkin seramik kurslarından faydalandı.  Avanos belediye başkanı Celal Alper İbaş'ın da sık sık ziyaret ederek kursiyerlere eşlik ettiği seramik kursları ücretsiz olarak düzenlendi.
NEVŞEHİR(MHA) Avanos belediyesince açılan seramik kurslarına en çok çocuklar ilgili gösterdiler.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Seramik Atölyesinde 2022 ve 2023 sezonlarında 39'u özel gereksinimli çocuklar olmak üzere 170 çocuk ve 40 yetişkin seramik kurslarından faydalandı. 

Avanos belediye başkanı Celal Alper İbaş'ın da sık sık ziyaret ederek kursiyerlere eşlik ettiği seramik kursları ücretsiz olarak düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.