Sporcu öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Polat'ı ziyaret etti

SPOR 05.06.2023 - 17:35, Güncelleme: 05.06.2023 - 17:48
 

Sporcu öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Polat'ı ziyaret etti

Okul Sporlarında atletizm alanında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek olan öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat’ı ziyaret etti.
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programı kapsamında 3-4 Mayıs 2023 tarihlerinde İzmir'de düzenlenen yarışmalarda Atletizm alanında; 1500 metre ve 800 metre yarışmalarında çifte şampiyonluk elde eden Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi öğrencisi İbrahim Gökgöz,  800 metrede 2.lik elde eden Mahmut-Dudu Yazıcı Anadolu Lisesi öğrencisi Mert Hanifi Odacı,  800 metrede 4.lik elde eden Mahmut-Dudu Yazıcı Anadolu Lisesi öğrencisi Batuhan Ergöz, 1500 metrede 4.lük elde eden Mahmut-Dudu Yazıcı Anadolu Lisesi öğrencisi Süleyman Yılmaz uluslararası yarışmalarda ilimizi ve ülkemizi temsil edecek. 24 Temmuz tarihinde Slovakya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılacak olan İbrahim Gökgöz, Uluslararası diğer yarışmalarda ilimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Mert Hanifi Odacı, Batuhan Ergöz ve Süleyman Yılmaz yarışmalar öncesinde İl Müdürü Memet Polat'ı ziyaret etti.
Okul Sporlarında atletizm alanında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek olan öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat’ı ziyaret etti.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programı kapsamında 3-4 Mayıs 2023 tarihlerinde İzmir'de düzenlenen yarışmalarda Atletizm alanında; 1500 metre ve 800 metre yarışmalarında çifte şampiyonluk elde eden Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi öğrencisi İbrahim Gökgöz,  800 metrede 2.lik elde eden Mahmut-Dudu Yazıcı Anadolu Lisesi öğrencisi Mert Hanifi Odacı,  800 metrede 4.lik elde eden Mahmut-Dudu Yazıcı Anadolu Lisesi öğrencisi Batuhan Ergöz, 1500 metrede 4.lük elde eden Mahmut-Dudu Yazıcı Anadolu Lisesi öğrencisi Süleyman Yılmaz uluslararası yarışmalarda ilimizi ve ülkemizi temsil edecek.

24 Temmuz tarihinde Slovakya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılacak olan İbrahim Gökgöz, Uluslararası diğer yarışmalarda ilimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Mert Hanifi Odacı, Batuhan Ergöz ve Süleyman Yılmaz yarışmalar öncesinde İl Müdürü Memet Polat'ı ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.