Temenni Tepesi İhalesi Yapıldı

İLÇELER 22.05.2024 - 10:02, Güncelleme: 22.05.2024 - 10:02
 

Temenni Tepesi İhalesi Yapıldı

Mülkiyeti Ürgüp Belediyesi’ne ait Ürgüp’ün panoramik seyir terası konumundaki 28 m² Kapalı Alanlı ve 530 m² açık alanlı Temenni Tepesi ihale ile 3 yıl müddetle kiraya verildi.
  Temenni Mahallesi’nde bulunan Temenni Tepesi, özel şartname hükümleri dâhilinde açık artırma suretiyle 3 yıl müddetle kiraya verilmek üzere ihalesi yapıldı. Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul başkanlığında ve Belediye Encümeni huzurunda yapılan İhaleye 4 kişi teminat yatırdı. İhale saatinde 3 katılımcıyla başlayan ihalede 15 tur açık artırmanın ardından kapalı zarf tekliflerine geçildi. Belediyenin Sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan ve aylık kira bedeli 40.000 TL’den açılan ihaleye Salih Ezer 81.990 TL, Bekir Demir 81.100 TL, Osman Çavdar da  76.600 TL teklif verdi.  
Mülkiyeti Ürgüp Belediyesi’ne ait Ürgüp’ün panoramik seyir terası konumundaki 28 m² Kapalı Alanlı ve 530 m² açık alanlı Temenni Tepesi ihale ile 3 yıl müddetle kiraya verildi.

 

Temenni Mahallesi’nde bulunan Temenni Tepesi, özel şartname hükümleri dâhilinde açık artırma suretiyle 3 yıl müddetle kiraya verilmek üzere ihalesi yapıldı.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul başkanlığında ve Belediye Encümeni huzurunda yapılan İhaleye 4 kişi teminat yatırdı.

İhale saatinde 3 katılımcıyla başlayan ihalede 15 tur açık artırmanın ardından kapalı zarf tekliflerine geçildi.

Belediyenin Sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan ve aylık kira bedeli 40.000 TL’den açılan ihaleye Salih Ezer 81.990 TL, Bekir Demir 81.100 TL, Osman Çavdar da  76.600 TL teklif verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.