Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

NEVŞEHİR 15.06.2024 - 12:45, Güncelleme: 15.06.2024 - 12:45
 

Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Çetin, mesajında şu ifadelere yer verdi: Bayramlar, karşılıklı sevgi ve saygı bağlarımızı kuvvetlendiren; dayanışmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşadığımız; birlik, beraberlik ve kardeşlik ortak bilincinde buluştuğumuz; toplumsal yakınlaşmanın en üst düzeye yükseldiği müstesna günlerdir. Milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar hayatın içinde nefes alınan, neşe bulunan, hayatın telaşına ve karmaşasına fasıla verilen zamanlardır. Durup düşünmek, bir yılın muhasebesini yapmak, yoksullarımızı, yaşlılarımızı, öksüz-yetimlerimizi hatırlamak için hayatın duraklarıdır. Bayram paylaşmaktır. Gönülden gönüle giden yollarda yolculuk yapmaktır, gönüllerdeki muhabbeti paylaşmaktır. Bayram; ziyaret etmektir, gönül almaktır, hediyeleşmektir. Bayram; küçüklerimizi sevmek büyüklerimizin gönlünde yer tutmaktır. Bayram; toplum olarak kendimizin tekrar farkına vardığımız bir dönemdir. Tüm kalbimle inanıyorum ki, millet olma şuurunu derinden hissettiğimiz bu özel günlerde; kimsenin kapısını çalamayanlara, yolları gözleyen yaşlılara ve kimsesizlere, başının okşanmasına hasret öksüz ve yetimlere bayram sofralarında yer açılacaktır. Bayramların neşesinin, dayanışma ruhunun tüm zamanlara aksetmesi temennisiyle; mübarek Kurban Bayramı’nın, bizleri birbirimize her zamankinden daha çok yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyor; Üyelerimiz başta olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.
Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çetin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bayramlar, karşılıklı sevgi ve saygı bağlarımızı kuvvetlendiren; dayanışmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşadığımız; birlik, beraberlik ve kardeşlik ortak bilincinde buluştuğumuz; toplumsal yakınlaşmanın en üst düzeye yükseldiği müstesna günlerdir.
Milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar hayatın içinde nefes alınan, neşe bulunan, hayatın telaşına ve karmaşasına fasıla verilen zamanlardır. Durup düşünmek, bir yılın muhasebesini yapmak, yoksullarımızı, yaşlılarımızı, öksüz-yetimlerimizi hatırlamak için hayatın duraklarıdır.
Bayram paylaşmaktır. Gönülden gönüle giden yollarda yolculuk yapmaktır, gönüllerdeki muhabbeti paylaşmaktır.
Bayram; ziyaret etmektir, gönül almaktır, hediyeleşmektir.
Bayram; küçüklerimizi sevmek büyüklerimizin gönlünde yer tutmaktır.
Bayram; toplum olarak kendimizin tekrar farkına vardığımız bir dönemdir.
Tüm kalbimle inanıyorum ki, millet olma şuurunu derinden hissettiğimiz bu özel günlerde; kimsenin kapısını çalamayanlara, yolları gözleyen yaşlılara ve kimsesizlere, başının okşanmasına hasret öksüz ve yetimlere bayram sofralarında yer açılacaktır.
Bayramların neşesinin, dayanışma ruhunun tüm zamanlara aksetmesi temennisiyle; mübarek Kurban Bayramı’nın, bizleri birbirimize her zamankinden daha çok yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyor; Üyelerimiz başta olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.