Uçhisar Belediyesi’nden memurları sevindiren imza

BELEDİYELER 22.04.2024 - 17:47, Güncelleme: 22.04.2024 - 17:47
 

Uçhisar Belediyesi’nden memurları sevindiren imza

Uçhisar Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sendikası tarafından Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) sözleşmesi imzalandı.
Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı ile Türk Yerel Hizmet Sendikası Temsilcisi Deniz Taşdemir, Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı Uçhisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımız Abdullah Çamcı ve Kamu-Sen’e bağlı Türk Yerel Hizmet Sendikası Nevşehir Temsilcisi Deniz Taşdemir arasında imza altına alınan Sosyal Denge Sözleşmesi belediye memurlarının yüzünü güldürdü. Başkanımız Abdullah Çamcı’nın konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Personelimizin daima arkasındayız. İmzaladığımız SDS’ nin çalışan memurlarımız için hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” ifadelerini yer verildi.
Uçhisar Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sendikası tarafından Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) sözleşmesi imzalandı.

Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı ile Türk Yerel Hizmet Sendikası Temsilcisi Deniz Taşdemir, Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı

Uçhisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “ Belediye Başkanımız Abdullah Çamcı ve Kamu-Sen’e bağlı Türk Yerel Hizmet Sendikası Nevşehir Temsilcisi Deniz Taşdemir arasında imza altına alınan Sosyal Denge Sözleşmesi belediye memurlarının yüzünü güldürdü. Başkanımız Abdullah Çamcı’nın konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Personelimizin daima arkasındayız. İmzaladığımız SDS’ nin çalışan memurlarımız için hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” ifadelerini yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.