Vali Becel, Mustafapaşa köyünde incelemelerde bulundu

NEVŞEHİR 14.10.2022 - 14:21, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Vali Becel, Mustafapaşa köyünde incelemelerde bulundu

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyünde meydan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
    Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyü ve çevresini kapsayan meydan düzenleme projesini yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in incelemelerine Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar, Mustafapaşa Köyü Muhtarı Gültekin Kan ve yetkililer eşlik etti. Vali Becel meydana projesi incelemelerinin ardından ise köyde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlar ve esnaflar ile bir süre sohbet eden Vali İnci Sezer Becel işlerinde kolaylıklar diledi.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyünde meydan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

 

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyü ve çevresini kapsayan meydan düzenleme projesini yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in incelemelerine Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar, Mustafapaşa Köyü Muhtarı Gültekin Kan ve yetkililer eşlik etti.
Vali Becel meydana projesi incelemelerinin ardından ise köyde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlar ve esnaflar ile bir süre sohbet eden Vali İnci Sezer Becel işlerinde kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.