Vali Kök, Kavak ve Çardak’taki Altyapı ve Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

GÜNCEL 28.08.2026 - 09:24, Güncelleme: 28.08.2026 - 09:37
 

Vali Kök, Kavak ve Çardak’taki Altyapı ve Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Nevşehir Valisi Hüseyin Kök, Kavak Beldesi ile Çardak Köyü arasında ve Çardak Köyü yerleşim yeri içerisinde İl Özel İdaresi tarafından yürütülen altyapı, yol genişletme ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyerek sahada görev yapan personelle bir araya geldi.
Çalışmaların yürütüldüğü alanlarda incelemelerde bulunan Vali Kök, yetkililerden çalışmaların mevcut durumu ve planlanan uygulamalar hakkında bilgi aldı. Görev yapan personelle bir süre sohbet eden Vali Kök, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederek kolaylıklar diledi. Toplam 10 km uzunluğunda ve 10 m genişliğinde planlanan yolun tamamlanmasıyla birlikte, Kavak beldesi ile Çardak Köyü arasındaki ulaşımın daha güvenli, konforlu ve kesintisiz hâle getirilmesi hedefleniyor. İncelemeleri sırasında Vali Kök’e; Ürgüp Kaymakamı Ömer Coşkun, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Naci Feralan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Balak, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Tahsin Çapacı ve ilgili yetkililer eşlik etti. Saha incelemelerinin ardından Çardak Köyü’nü ziyaret eden Vali Kök, köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Köyde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Kök, vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyerek köyün ihtiyaçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Nevşehir Valisi Hüseyin Kök, Kavak Beldesi ile Çardak Köyü arasında ve Çardak Köyü yerleşim yeri içerisinde İl Özel İdaresi tarafından yürütülen altyapı, yol genişletme ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyerek sahada görev yapan personelle bir araya geldi.

Çalışmaların yürütüldüğü alanlarda incelemelerde bulunan Vali Kök, yetkililerden çalışmaların mevcut durumu ve planlanan uygulamalar hakkında bilgi aldı. Görev yapan personelle bir süre sohbet eden Vali Kök, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

Toplam 10 km uzunluğunda ve 10 m genişliğinde planlanan yolun tamamlanmasıyla birlikte, Kavak beldesi ile Çardak Köyü arasındaki ulaşımın daha güvenli, konforlu ve kesintisiz hâle getirilmesi hedefleniyor.

İncelemeleri sırasında Vali Kök’e; Ürgüp Kaymakamı Ömer Coşkun, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Naci Feralan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Balak, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Tahsin Çapacı ve ilgili yetkililer eşlik etti.

Saha incelemelerinin ardından Çardak Köyü’nü ziyaret eden Vali Kök, köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Köyde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Kök, vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyerek köyün ihtiyaçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.