Yanar, "14 Mayıs'ta yeni bir tarih yazma zamanı"

SİYASET 13.04.2023 - 09:18, Güncelleme: 13.04.2023 - 09:18
 

Yanar, "14 Mayıs'ta yeni bir tarih yazma zamanı"

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar, 14 Mayıs'ta yeni bir tarih yazmak için çalışacaklarını dile getirdi.
Kendisine milletvekili aday sıralamasında yer veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı M. Rauf Yanar, "Haydi bismillah!    14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde şahsımı milletvekili adayı gösteren Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’a şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız Liderliğinde Nevşehir’imiz ve ülkemiz için birlikte çalışıp gururla Türkiye Yüzyılını inşa edeceğiz. Şimdi ilk günkü aşkla, durmadan yorulmadan çalışma, 14 Mayıs’ta yeni bir tarih yazma zamanı. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun" diye konuştu.  
NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar, 14 Mayıs'ta yeni bir tarih yazmak için çalışacaklarını dile getirdi.

Kendisine milletvekili aday sıralamasında yer veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı M. Rauf Yanar, "Haydi bismillah!   

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde şahsımı milletvekili adayı gösteren Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’a şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız Liderliğinde Nevşehir’imiz ve ülkemiz için birlikte çalışıp gururla Türkiye Yüzyılını inşa edeceğiz. Şimdi ilk günkü aşkla, durmadan yorulmadan çalışma, 14 Mayıs’ta yeni bir tarih yazma zamanı. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.