Yeniden Rasim Arı

SİYASET 22.12.2023 - 21:15, Güncelleme: 22.12.2023 - 21:15
 

Yeniden Rasim Arı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti’nin Nevşehir Belediye Başkan adayının Rasim Arı olduğunu açıkladı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Nevşehir Belediye Başkan adayını açıklamak üzere Nevşehir’e geldi. Nevşehir Kristal düğün salonunda gerçekleşen aday açıklama programına gelen Akşener, zeybek ve halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile karşılandı. Burada partilere seslenen Meral Akşener, 2028 yılının iktidar yolunun Nevşehir’den geçtiğini ve Nevşehir’in evladı olan Rasim Arı’yı Nevşehir halkının sahipleneceğinden en küçük bir şüphesi bulunmadığını söylerken sahneye Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’yı davet etti. Rasim Arı ile birlikte basın mensuplarına fotoğraf veren İYİ Parti Genel Başkanı Akşener daha sonra ise sözü Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya bıraktı. Arı burada yaptığı konuşmada, “Bir makam için girmediğiniz kılık yapmadığınız kahpelik kalmadı. Şu şehirliden bu şehirliden değil, Nevşehirliden emir alacağız. İnşallah 31 Mart akşamında Nevşehir ayrıştırılan bir şehir değil birleştiren bir şehir olarak yöneteceğiz” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti’nin Nevşehir Belediye Başkan adayının Rasim Arı olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Nevşehir Belediye Başkan adayını açıklamak üzere Nevşehir’e geldi. Nevşehir Kristal düğün salonunda gerçekleşen aday açıklama programına gelen Akşener, zeybek ve halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile karşılandı.

Burada partilere seslenen Meral Akşener, 2028 yılının iktidar yolunun Nevşehir’den geçtiğini ve Nevşehir’in evladı olan Rasim Arı’yı Nevşehir halkının sahipleneceğinden en küçük bir şüphesi bulunmadığını söylerken sahneye Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’yı davet etti. Rasim Arı ile birlikte basın mensuplarına fotoğraf veren İYİ Parti Genel Başkanı Akşener daha sonra ise sözü Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya bıraktı.

Arı burada yaptığı konuşmada, “Bir makam için girmediğiniz kılık yapmadığınız kahpelik kalmadı. Şu şehirliden bu şehirliden değil, Nevşehirliden emir alacağız. İnşallah 31 Mart akşamında Nevşehir ayrıştırılan bir şehir değil birleştiren bir şehir olarak yöneteceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.